Spi
Üye
İlk öncelikle meraba arkadaşlar bu konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden en uygun yer burası diye düşündüm eğer yanlışsa yöneticilerimiz taşıyabilirmi?
Eniştem doktor oldugu için bi çok ilaç firması kendisine ilaç getiriyo bana 2-3 paket getirdi bunlardan >>> İmmuzinc Vitamin & Mineral takviyesi
Sizce bunu nasıl kullanmalıyım? kaç günde bir ve günün hangi saatlerinde kullanmalıyım?
İlaç 40 Kapsül ve resmi şöyle bir şey.İçindeki oranlar beni cezbetti doğrusu.. tamamen bitkisel bir ürün
Enerji ve besin ögeleri( 1 kapsül için)
Enerji 1,87 mg
Protein 112 mg
Yağ 0
Karbonhidrat 0
İçindekiler ise şunlar?
Mürver 150mg
Ekinezya 150mg
VitaminC 150mg
Propolis 50mg
Çinko 15mg
Beta Glukan 12mg
Her sabah 1 tane almayı düşünüyorum sizce yararlımıdır ?_Kullanım şekli nasıl olmalıdır?Antremandan önce alsam nasıl olur?
Eniştem doktor oldugu için bi çok ilaç firması kendisine ilaç getiriyo bana 2-3 paket getirdi bunlardan >>> İmmuzinc Vitamin & Mineral takviyesi
Sizce bunu nasıl kullanmalıyım? kaç günde bir ve günün hangi saatlerinde kullanmalıyım?
İlaç 40 Kapsül ve resmi şöyle bir şey.İçindeki oranlar beni cezbetti doğrusu.. tamamen bitkisel bir ürün

Enerji ve besin ögeleri( 1 kapsül için)
Enerji 1,87 mg
Protein 112 mg
Yağ 0
Karbonhidrat 0
İçindekiler ise şunlar?
Mürver 150mg
Ekinezya 150mg
VitaminC 150mg
Propolis 50mg
Çinko 15mg
Beta Glukan 12mg
Her sabah 1 tane almayı düşünüyorum sizce yararlımıdır ?_Kullanım şekli nasıl olmalıdır?Antremandan önce alsam nasıl olur?