Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
montana dedi:ilaç kullanmadan böyle bir vücut yaptğın için tebrikler..Biraz daha kilo alsan çok süper olacak...Ayrıca mide kasları çok iyi.tebrikler.
selam despo,Despo dedi:montana dedi:ilaç kullanmadan böyle bir vücut yaptğın için tebrikler..Biraz daha kilo alsan çok süper olacak...Ayrıca mide kasları çok iyi.tebrikler.
Lütfen arkadaslar, hic kimse yanlis anlamasin ama, bu gibi kelimeler insanlari ilacsiz bu spor olmaz dedirtiyor.
Bu vücut ilacsiz calismada cok daha iyi yerlere varar. Ilaclarin zararlarini unutmayin :!:
Basarilar.
montana dedi:selam despo,Despo dedi:montana dedi:ilaç kullanmadan böyle bir vücut yaptğın için tebrikler..Biraz daha kilo alsan çok süper olacak...Ayrıca mide kasları çok iyi.tebrikler.
Lütfen arkadaslar, hic kimse yanlis anlamasin ama, bu gibi kelimeler insanlari ilacsiz bu spor olmaz dedirtiyor.
Bu vücut ilacsiz calismada cok daha iyi yerlere varar. Ilaclarin zararlarini unutmayin :!:
Basarilar.
ne demek istedin anlamadım açıkcası..Arkadaş ilaç kullanmadan bu vücudu yaptım demiş....Bende kendisini ilaç kullanmadığı için ve böyle bir vücut yaptığı için tebrik ettim..................