Merhaba arkadaşlar. Çok sağlıksız bir diyet yaptım,20 kilo verdim. Saçlarım döküldü ve doktorum vitamin ilaçları verdi. Geçen haftada normal bir diyetisyene başladım artık sağlıklı vermek için. Ama daha bu 1 haftadır ilaçlarıda daha 1 hafta oldu kullanalı aşırı şişti vücudum,tam kilo mu aldım emin olamıyorum ama aşırı derecede şişti. Diyetime uyuyorum,vücudum düşük kaloriye alıştı belki ondan ama emin değilim. Moralim çok bozuk. 1 hafta sonra diyetisyen tekrar kiloma bakıcak ama gözle görülür bi şişlik var.
İlaçlarım : Telovium capsules
Vegaferon fort film tablet
Benexol b12 tablet
Bunları kullanıyorum. Bunlar kilo aldırır mı yoksa düşük kaloriden mi vücudum şişti veya kilo aldım ? Daha 2 gün önce gözlemlemiştim şiştiğini ama bu kadar değildi. Saçlarımın dökülmeside aşırı var,ilaçları bırakırsam da saçlarım için üzülücem.
Verdiğim kilolarıda almak istemiyorum,sizce bu ilaçlar kilo aldırır mı ? Lütfen moralim çok bozuk.
İlaçlarım : Telovium capsules
Vegaferon fort film tablet
Benexol b12 tablet
Bunları kullanıyorum. Bunlar kilo aldırır mı yoksa düşük kaloriden mi vücudum şişti veya kilo aldım ? Daha 2 gün önce gözlemlemiştim şiştiğini ama bu kadar değildi. Saçlarımın dökülmeside aşırı var,ilaçları bırakırsam da saçlarım için üzülücem.
Verdiğim kilolarıda almak istemiyorum,sizce bu ilaçlar kilo aldırır mı ? Lütfen moralim çok bozuk.