İftar Öncesi Antrenman Rekorunuz

loveofbody

Yeni Üye
24 Temmuz
iftar öncesi 1 saat 15 dakika

İftardan sonra 1 saat 30 dakika
15 set deadlift
6 set dumbell row

25 Temmuz
İftar öncesi 1 saat 30 dakika
arkadaşımla kendi küçük spor salonumda yaptığım antrenman

Bench press-----------14 set
Pull over-----------------8 set
lying extension---------4 set

Sizinde iftar öncesi yaptığınız en uzun antrenman kaç dakika ?

Ayrıca ramazanda çift antrenman yapıyormusunuz ?

Ayrıca belirteyim burda hava 25-26 derece Vandayım :)

bu kadar uzun antreman yapmak hem iyi değil hemde sanki iyi bişe yapmışsın gibi yazmışsın.
uzun antreman yapmak önemli değil, antremanın hakkını vererek yapmak önemli.

arkadaşımla program hazırladık....vücudunu biraz toparlamak istiyor...bu yüzden çok sıkı bir antrenman programı içine girdik...ramazanın başında çalışamıyorduk çok fazla fakat vücut alışınca bizde hakkını vere vere çalışıyoruz...

bench 106 kg
deadlift 130 kg

en son girdiğimiz ağırlıklar....pek hafifte çalışmıyorum...arkadaşım yeni başladığından oda maksimum giriyor kgları...

Sıcaklık 30 dereceyi aşmadığı sürece Oruç Tutmak vücudu güçten düşürmüyor...

Ramazanda spor yapmıyorum.
İftar öncesi spor yapanı bi tek sende görüyorum.
Gerçekten merak ediyorum, gün boyunca halsiz kalan vücudu nasıl çalıştırıyorsun?
Bence ramazan ayında spora ara verilmeli.Gerekise vücut ağırlığıyla çalışılmalı, sahur ve iftarda olabildiğince düzgün beslenilmeli.

Ramazanda spor yapmıyorum.
İftar öncesi spor yapanı bi tek sende görüyorum.
Gerçekten merak ediyorum, gün boyunca halsiz kalan vücudu nasıl çalıştırıyorsun?
Bence ramazan ayında spora ara verilmeli.Gerekise vücut ağırlığıyla çalışılmalı, sahur ve iftarda olabildiğince düzgün beslenilmeli.

yapilacaksa iftardan 1-2 saat yapilmali. Iftardan sonra pek halin kalmiyor zaten.

Set sayılarını doğru yazdığına emin misin? Doğru yazdıysan kusura bakmada saçmalamışsınız amelelik yapıyorsunuz.

Set sayılarını doğru yazdığına emin misin? Doğru yazdıysan kusura bakmada saçmalamışsınız amelelik yapıyorsunuz.

Spor salonunda çalışmıyorum...set sayılarıda doğru...deadlift antrenmanım...

40x5
40x5
50x5
50x5
60x5
60x5
70x5
70x5
80x5
80x5
90x5
100x5
110x5
120x3
130x3

iftardan önce 2-3 saat orta-yüksek tempo karışık bisiklet sürdüğümü....
2 saat maç yaptığımı....
hatta saatlerce bahçe bellediğimi bilirim

Bu başlığı açmadaki amacım vücutların açken ne oranda performans gösterebileceği

Saçma Kelimesi Hiç Yakışmamış

Back
Yukarı