Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:arrow: İdmandan önce streching (esnetme) hareketleri yapıyoruz fakat idmandan sonrada yapılmalı mı.sanırım forumda okumuştum,kas çalıştırıldıktan sonra streching yapılıp kas öyle dinlenmeye alınmalı diye.bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
idmandan önce ısınma yapılır genelde,arnold'ın kitabında ısınmadan bu spora başlamak silahsız savaşa girmek gibidir diyor.genel olarak bodycilerin videolarında da hareketleri yaptıktan sonra gerdirme yapıyorlar hep
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;
* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız