Merhaba arkadaşlar yaşım henüz 16 bu spora yeni başlıyacağım ve devamınıda getirmeyi düşünüyorum. Salonlara gitme gibi bir lüksüm yok henüz ama ilk 3 aydan sonra verim almaya başlarsam bunu düşüneceğim fakat öncelikle bikaç sorum olacak. Şöyle başlıyayım;
1.) Evde çalışmak için en ideal hareketler nelerdir?
2.) En iyi karın kası çalıştıran hareketler nelerdir?
3.)Beslenme programı için nereye başvurulmalıdır? (Kendimiz yapabiliyorsak nasıl olmalı)
4.)Set dediğiniz olay evde nasıl uygulanmalı ? örneğin:Şınav:2*20 Mekik 3*10 ise (20 Mekikten sonra 10 şınav sonra tekrar 20 mekik olarak mı yoksa 20 mekik 1 dakika ara tekrar 20 mekik mi? )
5.)Birde antremanlardan sonraki protein alımı nekadar gereklidir? Çünkü Kilom 75 ve 150 gr protein alabilceğimi hiç sanmıyorum.
6.)Ve daha önce birçok spor yaptım bunların faydasını nekadar görürüm (Basketbol,yüzme,tenis,kürek)
Not:İnanılmaz fazla yemek yemememe rağmen çevremdeki insanlar çok zayıf olduğumu söylüyor. Bu kötü gen anlamına mı geliyor ve beni etkiler mi ?
Boy:1.91
Kilo:75
Flexor hocam özellikle bu sorular hakkında yardım istiyorum...
1.) Evde çalışmak için en ideal hareketler nelerdir?
2.) En iyi karın kası çalıştıran hareketler nelerdir?
3.)Beslenme programı için nereye başvurulmalıdır? (Kendimiz yapabiliyorsak nasıl olmalı)
4.)Set dediğiniz olay evde nasıl uygulanmalı ? örneğin:Şınav:2*20 Mekik 3*10 ise (20 Mekikten sonra 10 şınav sonra tekrar 20 mekik olarak mı yoksa 20 mekik 1 dakika ara tekrar 20 mekik mi? )
5.)Birde antremanlardan sonraki protein alımı nekadar gereklidir? Çünkü Kilom 75 ve 150 gr protein alabilceğimi hiç sanmıyorum.
6.)Ve daha önce birçok spor yaptım bunların faydasını nekadar görürüm (Basketbol,yüzme,tenis,kürek)
Not:İnanılmaz fazla yemek yemememe rağmen çevremdeki insanlar çok zayıf olduğumu söylüyor. Bu kötü gen anlamına mı geliyor ve beni etkiler mi ?
Boy:1.91
Kilo:75
Flexor hocam özellikle bu sorular hakkında yardım istiyorum...
Son düzenleme: