İşitme cihazi morelimi bozuyor :((

1 Ay önce hoşlandığım kızı buldum sonra uzaktan beni gördü bendende hoşlanmış.
Ama gel tanışalım diyor ama utanıyorum tek cihaz kulanıyorum içi kalıplı olanlardan.Ama utanıyorumm.
Okulun erkekleri hepsi kızın peşinden koşuyor. Yani güzel kız demek isteyelim. Erkekleride uzaklaştırdım. Ama okullar tatil oldu ama çok utanıyorum. Kızda küsüyor gelmiyorsun yanıma diye gidemiyorum. Nasıl çözebilirim. Morel verin arkadaşlar :)

bence işitme cihazından utanmamalısın hiçbir şey olmaz.yani kız işitme cihazını görünce senden soğumaz merak etme eğer soğuyorsa klişe olacak ama o kızdan bi cacık olmaz zaten.dediğim gibi git buluş davranışlarını gözlemle soğursa zaten anlar birdaha görüşmezsin.

Seni sevebilecek bir insan herşeyinle seni kabul etmeli utanma kesinlikle ya kolun bacağın olmasaydı o zaman hayata küsüp insan içinedemi çıkmayacaktın beterin beteri vardır haline şükret.

Kolu bacağı olmamasına rağmen birbirini seven bir sürü insan var. Seviyorsa gözü hiçbirşeye takılmaz zaten merak etme. Hatta senin için avantaj sana yaklaşımından gerçekten sevip sevmediğini anlayabilirsin.

Back
Yukarı