ardaschwarzeneg
Üye
Sevgili fsmy ;
Bu tarz insanlar hep oluyor aslında pek takmamak gerek diyeceğim de mümkün değil , çok sinir bozucu çünkü ,
Herkesin başına geliyordur , elinde sigara ile ya bırakınca sarkıyor diyen mi dersin , içki masasında ya aga ben öyle sıkıya gelemem hem o aldığın iğneler çok zararlı diyen mi dersin daha neler neler ,
Benim bir arkadaşım yüzme sporuyla uğraşıyor , bu arkadaş tam bir yeşil aycı ve tam bir vegan ve sağlıklı beslenme hastası birisibana bazen kızar mesela yahu o aldıkların çok zararlı bak gerek yok öyle ilaca falan diye bende haklısın diyorum çünkü adam örnek birisi ve örnek bir yaşamı var , adama desem ki sen daha mı iyisin evet dicek
![]()
Saygılarımla , Danny Boy ...
hocam aslında ben de vej. olmak istiyorum ama yemek seçme açısından çok bir özgürlüğüm yok ailemle yaşıyorum. her et yiyişimde aklıma çeşitli düşünceler geliyor ama mecburen yiyorum başka çarem yok. sen soyaları falan nasıl temin ediyorsun acaba pratik bir yolu var mı bunun? kusura bakma öyle araştırmadan etmeden direk soruyorum ama aklıma gelmişken yazayım dedim.