çatlak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beyler ben kilo veriyorum ama derimde yırtıklar görmeye başladım koltuk altıma doğru pazu dediğimiz kasların orda çok var acaba bunlar geçermi kalıcı olanlarıda varmış bazı konuları okudum ama benimki kilo vermekten çatlıyor sanıyorum kilonun yerıne kas yapsam bu yırtıklar geçermi yada kasda çalışıyorum ondan oluyorsa bunu geçircek tedavi krem fln varmı bunu sormak istedim yorumlar için şimdiden teşekkürler :(:(:(:(:( çok kötü bişi bu bunun olmasını hiç istemiyorum:(:(:(:(:(

c.tesi bana salonda bi çocuk sordu bu soruyu o sensin herhalde resimlerini eklede belki buradaki hocalarımız bir fikir verir , ciddi olarak kötü bir görüntü var çünkü bu durumla ilgili bir doktora görünmen gerekir .

soran ben olamam hocam sanırım karıştırıyorsunuz :) resimlerimi koymaya çalişirim belki çok abartıyorumdur ama hiç istemiyorum böyle çatlakları fln :(

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...irtiklar-t1428.html?t=1428&highlight=%E7atlak
Link : çatlak

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı