çalışma programı deneyimsizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sacmasapanad

Yeni Üye
başka bir konujda açtım pek istedigim cevabı alamadım neyse uzatmaıycam ben haftada 5 gün gitmeyi düşünüyorum ve yeni basladım bana program verirmisiniz

başlangıci için 5 gün fazla bence ama hergün 1 kası calıstırcaksan o olabilir aramadan istediklerıne ulaşabışırsın başlangıç için programlar mevcut

hevese hırsa kurban olma gelişmek istiyorsan o ayrı tabi dinlendırmen gerekir kasları kücük kas grupları 48 saat büyükler ise 72 saat dinlendırılmelı

seni görmeden bilmeden reçete yazar gibi kafadan program yazamayız..
hatta görsek te antrenör uzman vs. olmadığımızdan yazmamız da doğru olmaz..
flexor hoca nın forumda bi sürü yeni başlayan programı var..
bi tanesini seç yada kendine göre ayarla ondan sonra gelip sor bunu yapsam doğrumu diye iki tane de fotoğrafını ekle biz de elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz..

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı