Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle slm arkadaşlar. Direk konuya girmek istiyorm. Öncelikle arkadaşlar ben yağ yakımı yapıorm suanda ve incelerek kas yapmak istiyorum diyetim oldukça iyi bana göre o yüzden yazmak istemedim. Şöle bir sorunum var. Kendimin şişkin oldugunu düşürüorm ve incelmek istiorum. Spor hocam 3x 15 tekrar verdi bana düşük kiloyla ama ben 3x 25 fln yapıordm. Kafama takıldı ve hocaya sordum. Ben bu şekilde yapıorm dedim ve şişmek istemiorm dedim oda sadece gögüsü 3x20 yap dedi ve ağır kiloyla çalışmamı söledi ben hafifle çalişiordm. Şimdi kafama takılan şu ben hocamın dediği gibi yaparsam ağır kilo ile çalışırsam şişermiyim. Yoksa yine aynı şekilde devam mı edeyim 3x25 yapabildiğim kadar ağırlıkla. Kusura bakmayın imla ve yazım hataları yaptım hızlı yazdığımdan dolayı. Affınıza sığınıyorum. Cümleten iyi günler dilerim...
hayır kardeşim doğru yoldasın zaten 3*15 tekrar yağ yakımı için ieddal tamamen yağ yakımına yönelik hiçbir şekilde şişmezsin define yani parçalı bir vücut için ideal tekrarlar korkma devam et ayrıca hafata 2 gün 30 dk ile 45 dk arası cario yani bisiklet koşu gibi egzersizleri yapmayı unutma o zaman daha hızlı yakarsın