Ünlülerin dişleri neden bu kadar beyaz

Arkadaşlar bu ünlülerin hepsi dişleri bembeyaz inci gibi ve düzgün nasıl oluyor bu ya ben günde 3 kere fırçalıyorum yine sarı yine sarı

Sadece fırçalama ile olmaz. Dış taşı temizliği, diz beyazlatma gibi tedaviler var. Ayriyeten ünlü diyorsun, ünlü demek para demek :D

Aynanin dibinden benimde az sariliklar cikiyor fakat selfie cekilirken bembeyaz. Kamera karsisinda unluler nasil diyor kamera beni sisman gosteriyor diye dislerde oyle beyaz gosteriyor ve dis kemiginin rengide onemli diyorlar seninki tam beyaz degilse istedigin kadar fircala yine olmaz.

İzzet Yıldızhanın dişleri nasıl : ) Selam ben yıldızhanın florasan dişleri :=)
Tamamen yaptırıyorlar sanırım bir tabaka kaplatıyorlar ve bence fırçalamıyorlarda.

Katiliyorum. Ekranin karsisina cikartmadan once cogu unlu bir takim yollardan geciyor onlarında işi zor .d

Baştan sona yaptırıyorlar. Gülüş estetiği deniliyor operasyona. Çoğu ünlü bu estetik türünden yaptırıyor. Tabii biraz maliyetli

Tahmini ne kadardır maliyet?
Kişiden kişiye değişiyor bu durum sonuçta estetik herkesin diş ve çene yapısı tamamen farklılık gösteriyor ve operasyonda tek bir işlem değil bir çok işlem yapılıyor seanslara bölünüp. Gerekirse dişler kesiliyor eşitleniyor beyazlatmak için işlemler gerekirse implant vs. Annem yakın zamanda yaptırdı fakat onunki estetik amaçlı değil tedavi amaçlıydı çene kemiği erimesi yüzünden yapılması gerekti bir çok işlem gördü maliyet 5000 6000 tl civarında tuttu ama dediğim gibi bu operasyonun fiyatları dişlere kaplama falan yapılınca fiyat daha da artıyordur 10000 ve üzeri de vardır kesin bir şey söylemek imkansız o yüzden

Back
Yukarı