Ücgen Vucut İstiyorum Yardim İceri Öneriler !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

avarbeko

Yeni Üye
Basliktada belirtigim gibi arkadaslar ücgen vucut istiyorum fit olmak kaslı olmak istiyorum ben 16 yasindayim lise ögrencisiyim kick boxa yazildim 3 hafta oldu P.tesi carsamba ve cuma 8.30 10.00 arasi eve dumbell aldim 2 adet 5 kg kendi kafama göre calisiyorum evde kosuyorum birseyler yapmaya calisiyorum yani sitede resimli anlatimli hareketler var onlara bakarak yapmaya calisiyorum bana bu iisin püf noktalarini verirmisiniz mesela (örnek veriyorum günlük 2 dk calisirsan 1 haftada belirtileri gormeye baslarsin)dk calismam lazim günlük önerilerinizi bekliyorum

Bu arada Ben 85 Kiloyum 1.76 boyum var daha uzunda olabilirim
bench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_O

Hemen olmaz o işler.. Omuzları genişletip beli inceltirsen üçgen olabilirsin. Tabi buda 1 haftada olucak birşey değil.. Forumu araştırsan bulabilirsin..

Hemen olmaz o işler.. Omuzları genişletip beli inceltirsen üçgen olabilirsin. Tabi buda 1 haftada olucak birşey değil.. Forumu araştırsan bulabilirsin..

Bende biliyorum 1 haftada olmuyucagini örnek verdim ben orada bak iyi oku örnegin yaziyor sacma sapan yorumlar yapmayin konu ile ilgili yardim yapacaklar cevap yazsin !!

Bende biliyorum 1 haftada olmuyucagini örnek verdim ben orada bak iyi oku örnegin yaziyor sacma sapan yorumlar yapmayin konu ile ilgili yardim yapacaklar cevap yazsin !!

sakin ol şampiyon.

Bi kere gerçekten sağlam fit bi vücut istiyosan o iş evde 3-5 kglik dumbbellarla olacak iş değil.Eğer maddi durumdan sıkıntın yoksa salona gitmeni öneririm ordaki hocalar zaten çoğu konuda yardımcı olur.

ha ama eğer maddi açıdan sıkıntın olduğu için gidemiyosan forumu araştırman yeterli olacaktır ki zaten bu konunun yeri burası değil "Yeni Başlayanlar" kısmı olmalıydı.

sakin ol şampiyon.

Bi kere gerçekten sağlam fit bi vücut istiyosan o iş evde 3-5 kglik dumbbellarla olacak iş değil.Eğer maddi durumdan sıkıntın yoksa salona gitmeni öneririm ordaki hocalar zaten çoğu konuda yardımcı olur.

ha ama eğer maddi açıdan sıkıntın olduğu için gidemiyosan forumu araştırman yeterli olacaktır ki zaten bu konunun yeri burası değil "Yeni Başlayanlar" kısmı olmalıydı.

dayi bi yardim et ya günlük ne kadar calisiyim hangi hareketlere calisiyim kac ayda sonuc alirim :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:54 ----------

sakin ol şampiyon.

ya kick boxada gidiyorum ben 2 si nasil olcak cok agir olur okulda var

Bu ne asabiyet. Adam doğru yorum yapmış. Önce saygılı olmayı öğren. Daha sonra üçgen vücut yaparsın.

Aslında sende haklısın forumda daha önceden konuşulmamış(!) bir konuya değinmişsin;üçgen vücut.

şimdi bunun gibi adamlar yüzünden liselinin adı çıkıyor.git araştır kardeşim boş boş konu açıp forumu kirletmeyin.ayrıca kimse bu konularada msj atmasın bence.şimdiye kadar forumda 1 kere bile konu açmadım sürekli araştırdım istediğimden fazlasınıda buldum zaten.

Bıktım bu dengesiz ergenlerden:(

Ulan gevsekler sacma sapan yorumlar yapmayin yazmisim körmüsünüz veya hutta aklınızdan bir sorununuzmu var ?? gevsek gevsek yorum yapmayın adamlıgıda sizden ögrenmiyicem bana ergen liseli tarzi seyler söylüyenlere ulan gevsekler siz annenizin karnindan öyle ciktiniz dimi 20 yasinda felan ciktiniz annenizden a32

ne diyor efekan çevik "ben sana üçgen vücutlu olamazsın demedim , adam olamazsın dedim " ne güzel demiş dimi :D sen önce otur şu psikolojini düzelt , burda öyle langur lungur konuşamazsın , üyeler sana cevap vermek zorundamı sevabına yazıyoruz işte bi kazançmı var . kime artistiğin .

Senin artisligin kime ???????
Böyle artis artis konusuyorsun adamligi sendenmi ögrenicem sen adam ol önce gevsek gevsek mesaj yazmayin diye 20 kez tekrar mi edeyim olm yazmayin benim konuma gevsek gevsek mesaj ben buraya yardim almaya gelmisim adam gelmis bana garip garip seyler söylüyor forumu arastir vb seyler bende biliyorum arastirmayi belki arastirmak istemiyorum buradan yardim almak istiyorum olm yardim etmek istemeyen yazmaz saten gevsekmisin sen böyle seyler yaziyorsun yazmayin olm yardim etmek istemiyorsaniz yazmayin !!! sanki kafaniza silah dayadik yardim edeceksiniz diye saten Ec0 kardesimde cok saolsun verdi cevabi sizin gibi gevsek gevsek bos bos konusmadi en azindan

Yonetimden ricamdir, yoksa forumun dibine kibrit suyu dokulecek bu gidisle, bir arkadas yazmis liselinin adi cikiyor diye, ergen ve ergen alti bolum acilsin bu memati bas lar orda takilsin...

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

Konuyu acan ark. Hacisakir alip sirayla bicepsleri calistir devamini yazariz ok

Perşembe günleri kurtlar vadisini kaçırma, üstüne de iki posta fight club at al sana üçgen vücut.

Tamam arkadaşlar yüklenmeyin.Arkadaş sabırsız biraz sanırım.Ama antreman yaptıkça hafif şişip vücudunun eve gidip döndüğünü görünce zorluğunu kavrayacak :)

sabır ve zaman en önemli faktör. ve bence bu ikisini öncelikle forumda araştırma yapmaya başlayarak kullan yanına da biraz saygı ve seviyeli konuşma ekleyebilirsin. forumda yazlıkçılar geliyor diye bir konu var onu da bir araştır istiyorsan biz salona bekliyorduk senin gibileri ancak burayı da boş bırakmıyorsunuz.

Senin artisligin kime ???????
Böyle artis artis konusuyorsun adamligi sendenmi ögrenicem sen adam ol önce gevsek gevsek mesaj yazmayin diye 20 kez tekrar mi edeyim olm yazmayin benim konuma gevsek gevsek mesaj ben buraya yardim almaya gelmisim adam gelmis bana garip garip seyler söylüyor forumu arastir vb seyler bende biliyorum arastirmayi belki arastirmak istemiyorum buradan yardim almak istiyorum olm yardim etmek istemeyen yazmaz saten gevsekmisin sen böyle seyler yaziyorsun yazmayin olm yardim etmek istemiyorsaniz yazmayin !!! sanki kafaniza silah dayadik yardim edeceksiniz diye saten Ec0 kardesimde cok saolsun verdi cevabi sizin gibi gevsek gevsek bos bos konusmadi en azindan
çok güldüm valla :D:D:D:D ayrıca vücut tipindende kaynaklanabilir üçgen vücut kimisinin beli ince olur omzu geniş kimisinin bel kalas omuzlar geniş(benim gibi :D) ayrıca kanat ve omuz başları vücudu üçgen gösterir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı