Allah kabul etsin kardeşim.Namazımı kılıyorum ben
aminAllah kabul etsin kardeşim.
bakımlı olmak en önemlisidir..Spor sonrasında daha önemlidir.Spor vücudunun güzelleşmesini ve kendinde olan özgüven aurasını etrafına kolaylıkla saçabilmene yardımcı olur.İnsanların ne dediğini önemsememelisin.Hayallerine giden yolda sana engel olmaya çalışan o kadar çok insan olacak ki,bunlar annenle baban bile olabilir hatta.Umursamayacaksın ve yapacaksın.Bunun dışında ben neden özgüvensizim demeyeceksin.Arkadaşlarınla vakit geçirmen önemli.Kızlar konusuna gelirsek.Kızlar seni herşeyden alıkoyar kardeşim.Yaptığın spordan yediğin yemeğe kadar burnundan gelebilir.Bak benden söylemesi.Zaten bodybuilderlar spor ve antrenmandan kızlara vakit ayıramayacaktır.Kızlarda ilgi görmek ister.Bu ayrılıklara sebep verir vs vs..Kız beyni farklı işliyor ben bunu çok kez öğrendim.Bir erkeğe en büyük sorunu da sevgili çıkarır bak benden demesi.Onu düşünmekten dolayı başarılı olacağın tüm yollarda karşına engel olarak çıkacaktır...Kendini hayallerine ver.Özgüvenim düşük kızlarla aram iyi değil düşünme diye dedim bunu.Böyle olması iyidir.Ama diğer dediklerimi yapabilirsin..Sağlıcakla kalbaşlıkta söylediğim gibi yıllardır özgüvenim yok , sosyal de değilim yaşadığım olaylar yüzünden içimdeki herşeyi kaybettim
hayır güzel kardeşimbana göre spor sadece kişiyi özgüveni varmış gibi hissettirir hayattan okadar birşey anlamamaya başladımki şuan hiç kız düşüncek zamanda değilim sevgili düşünsem biryerde otururp kendime gülerim![]()
Ben felsefe yapmadım tamamen doğruları söyledim kardeşim.Sen kendini o kadar küçümsemişsin ki.Kendi kendine dalga geçer olmuşsun.Sana yapılacak pek bişey yok valla kusra bakma ama..Önce kendini düzeltmekle başlamalısıniyi güldürdün kardeş Allah ta seni güldürsün . 6 aydır elime ağırlık almıyorum bodybuldingle bir işim kalmadı ama Halen vücut geliştirmeci felsefecilere hayranım