ÖSYM Yerleştirmeler açıklandı...

Hayırlı olsun arkadaşlar :)
Bana da Erciyes Üniversitesi geldi hayırlısı bakalım :)

ercıyes unıversıtesını amma cok kazanan olmus ya kıme sorduysam ercıyes dıyor :D
Hangi bölüm en çok kazanılmış biliyorsan söyleyebilirsin? Gitmeden ortam kurabiliriz :D:D

Hadi yaaa :)
Sözel yok mu hiç :D

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi :D :D

buyuk ıhtımalle okulun salonu vardır.
hem ucretıde uygun olur, antrenore fazla ıhtıyac duymazsan oraya gıdebılırsın.

tebrik ediyorum üniversiteyi kazanan arkadaşlarımı..kazanamayanlar da üzülmesinler seneye daha iyi hazırlanıp iyi bir yer kazanacaklardır..

( çanakkale 18 mart üniversitesi )bu arada orda iyi pahalı olmayan bir spor salonu tavsiye edebilirmisiniz

Üniversite için hayırlısı olsun fakat tavsiye konusu değil. Spor salonlarının tanıtıldığı sayfaya bakabilirsin :)

arkadaslar yurt ve kredı basvurusu yapan var mı aranızda ?
ben aksamdan beri ugrasıyorum olmuyor.
butun boşlukları dolduruyorum, bilgileri giriyorum en son kaydet dediğimde sayfa görüntelenemiyor diyip oylece kalıyor :S

ne yapacagımı şaşırdım..

arkadaslar yurt ve kredı basvurusu yapan var mı aranızda ?
ben aksamdan beri ugrasıyorum olmuyor.
butun boşlukları dolduruyorum, bilgileri giriyorum en son kaydet dediğimde sayfa görüntelenemiyor diyip oylece kalıyor :S

ne yapacagımı şaşırdım..

Ben yapmıştım tercih sonuçlarından 2 gün sonra..
Dün bir ara düzeltme yapmak için girmeye çalışmıştım hata vermişti -sayfa görüntülenemiyor gibi- gece 2-3 gibi girince normal olarak işlemlerimi yapmıştım.
Birde istersen gece 2-3 gibi denemeye çalış, son günlere girildiği için yoğunluk daha da artacaktır muhtemelen...

@Body06

evet aynen dedıgın gıbı. gece 1 de falan gırdım,sanırsam yogunluk azaldıgı ıcın basvuruyu yapabıldım.

Back
Yukarı