Önerilerinizi ßekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kolega
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kolega

Üye
Öncelikle merhaba yardımcı olursanız sevinirim benim yasım 16 bana önerebiliceğiniz tamamen zararsız kas gelişimim için hap yada toz var mı ?

Yaş 16
Boy 170 cm
Kilo 65

Hardline Creapure 100 Kapsül başlangıç için yeterlimidir ?

Teşekkürler

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba yardımcı olursanız sevinirim benim yasım 16 bana önerebiliceğiniz tamamen zararsız kas gelişimim için hap yada toz var mı ?

Yaş 16
Boy 170 cm
Kilo 65

Hardline Creapure 100 Kapsül başlangıç için yeterlimidir ?

Teşekkürler

Yardımcı olabilicek yok mu

Senin kilon normal birsey neden kullaniyorsun anlayamiyorum seni Bir salona yazil hoca sana gereken bilgiyi verecektir.

İlk önce teşekkürer cevap için ama 20 şınav rahat cekiyorum ama benim mesela 3 ay içinde hızlıca kas gelişimimin belli olmasını istiyorum cok vaktim yok

sabırlı ve azimli olmalısın öle 3 ayım var felan olmaz kardeşim ben 6 yıldır yüzüyorum yeni türkiye 4.oldum ;)

sabırlı ve azimli olmalısın öle 3 ayım var felan olmaz kardeşim ben 6 yıldır yüzüyorum yeni türkiye 4.oldum ;)

Yüzme felan istemiyorum yaza kadar vücudum düzelsin istiyorum tam 3 ay var okul kapanmasına bende kilom normal ama göbeklimi gircem az sportif durim dyorum zararsız ilaç toz hap önerme şansınız yok mu yok ilaçsız 6 aydan sonra gelişmeye başlar bizde biliyoruz ve 2 kat çalısmam gerekir kafa_

Iki dunbil al sonra yaz yapariz biseler seni icin

Yav var arkadaslar neden ciddiye almıyosunuz ben ilk başlangıç için önerilerinizi bekliyorum tabi zararsız toz yada hap ilaç v.b a32

Aşşadaki ürünler zararlımıdır yan etkisi var mı :confused: Birde başlangıç için hangisini almalıyım :confused:
Optimum Nutrition VS-10
Optimum Nutrition %100 Whey Protein Gold Standart Double Rich (çikolata) 2LBS
Optimum Nutrition %100 Whey Protein Gold Standart Vanilla Ice Cream(vanilya) 5LBS
Optimum Nutrition %100 Whey Protein Gold Standart Double Rich (çikolata) 10LBS

bench_O

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlarda-supplement-protein-t8691.html

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı