Önerilerinize ihtiyacım var...(program).!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan myop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

myop

Üye
arkadaşlar foruma yeni kaydoldum bu yüzden bir kusurum olursa şimdiden affola:)
konuma gelecek olursam;
bu sporla yaklaşık 3 senedir ara vererekte olsa ilgilenmekteyim,1 senelik aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim ama sorunum o ki, program yazmakla pek aram yok daha doğrusu yanlış bir program yapıp onu birkaç ay uygulamak istemiyorum eğer gerekirse resim veya ölçülerimi koyabilirim yeterki bana salonda olduğu gibi yeni başlayanların programını vermeyin sıkıldım:)

alsana değişik bir proğram
gögüs triceps
dinlnme
sırt biceps
bacak triceps
din
omuz biceps
dinlenme ileri düzey bi proğramdır .dikkat etmezsen overtıng olabilrisn
gögüsten sonra tricepse 2 hareket sırttan sonra bicepse 2 hareket gir cunku bu kas gururpları aynı bölgeye ifade ediyo cok girersen kaslar deforme olur kucuk kaslar 2 kez buyyk kaslar 1 kez calısıcak bacak ve omuz gunlerı bicepse de tricepsde doyuma ulasmak için 3 hareket girmenı öneririm;)

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı