Önerilerinize İhtiyacım Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ROCKYY

Üye
Öncelikle Hepinize Merhaba , Hayırlı Günler..

Yaşım 16 , Body'e Yeni Başladım. 5 Kg Dumbell , Göğüs Yayı ile Çalışıyorum.

Yaklaşık 25 Adet Şınav ve Mekik , 10 Adet Barfix (Farklı Şekillerde) Çekmekteyim.

Yemek Sorunum Yok. Proteinimi Düzenli Şekilde Alıyorum , Optimum Whey ve Amino Burst Gibi İlaçlar Kullanmıyorum.

Antremanlarımı 1 gün Ara İle Sürdürüyorum. Hafta Sonları İse Koşu Yapıyorum.

Ön Kol , Arka Kol , Biceps , Göğüs ve Sırt Çalışmaktayım.

Forumu Çok Sevdim ve Neredeyse Tüm Konuları Tek Tek Okudum.

Bizzat Bana Sölemeniz İçin Sizleri Rahatsız Ediyorum..

Sizlerden Beklentilerim , Bana Bunlar Dışında Önerecekleriniz ? Yaptıklarımın Sonucunu En Kısa Ne Zaman Alabilirim , Verimli Olurmu ?

Hocalarımın , Abilerimin ve Arkadaşlarımın Yorumlarını Dört Gözle Bekliyorum..
 
Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü, üyelerin beslenme başlıklarını, besinlerin 100gr içeriklerini incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda erken yaşta bodye başlayanlar için program mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...76&postcount=2
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...kni-t8692.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-f24.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...r-b-l-f53.html

Lütfen 1.dakikanızı ayrırak forum kurallarını okuyunuz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı