Önerebileceğiniz Protein Tozu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır bu sporu yapıyorum. Bi ara nitrotech hardcore 1800 gr protein tozu kullandım etkisini gördüm ama sporu bırakınca beslenmeyede destek çıkamayınca vücudum hemen hemen eski haline döndü . Çok fena şekilde gaza gelmiş durumdayım gerçekten spora tekrar başlayınca hayatım düzene girdi. spor yapınca mutlu oldugumun farkına vardım ve bu gazla yaklaşık 2 yıl daha devam ederim.

Durumum çok iyi değil örneğin amino asit vb vb kreatin vb vb + protein kullanacak dururmum yok.

Sizden ricam kg si 2.5kg fiyatı da hemen hemen 100 ila 120/130 arası önerebileceğiniz gerçekten kullanınca etkisini gördüğünüz bir protein tozu varmıdır.

>Teşekkurler . Bodyforumtr

Söylediğin fiyat aralığındaki protein tozlarının işini göreceğini sanmıyorum.
*Muscle tech hardcore gayet iyidir eğer paran varsa da
*weider premium whey i öneririm.

Muscletech nitrotech performance içeriği gayet iyi. Örneğin Muscle. nitrotech hardcore da ölçeğinde 25gr protein bulunuyor. Performance de ise yanlış hatırlamıyorsam siz yinede internetten kontrol edin 33gr protein bulunmakta.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : protin tozu onerileri

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı