Ömer Dikici Yaş 20 Boy 179 kg 80

sırt yapını çok beğendim fakat tricepslerin biraz zayıf bana göre bıcepslerıne göre biraz ağırlık vermelisin iyi çalışmalar :)

Vücut on numara bence.Alt karın bölgesinde biraz yağ var.Onuda atarsan mükemmel kusursuz olur.

Haklısın Ama Maddi sebeplerden dolayı takviye alamıyorm 1 ay protein 2. ay amino asit zar zor denk geliyor bakalım durumu düzelttğmde onlarıda halledicem :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:25 ----------

Vücut on numara bence.Alt karın bölgesinde biraz yağ var.Onuda atarsan mükemmel kusursuz olur.

On numara vucud helal olsun ama kollar sankı geri kalmış vucuda göre ? Belkı de bana öyle geldi.

Haklısın bende kollarımın geride olduğunu düşünüyorum ama naturel giden bu kadar ve takviye alamıyorum doğru düzgün

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:28 ----------

sırt yapını çok beğendim fakat tricepslerin biraz zayıf bana göre bıcepslerıne göre biraz ağırlık vermelisin iyi çalışmalar :)

Bence benim kollarım zayıf :D

Vücut harika istediğim kilo ve vücut sende var bende istiyom :D

Göğüsler iyi yanlız estetik hoş durmuyor malesef bu senin elinde olan birşey değil göğüs anatomin iyi değil bence yanlış anlaşılmasın göğüslerin kas kütlesi olarak iyi yanlız görüntü bakımından hoş durmuyor bence.

vücut anlamda anatomin çok güzel hacimli ve define bi vücut inşa edilmiş özellikle üst vücut kendini belli ediyor.estetik te bir görünüm var ölçülerini yazabilirmisin?

Tebrik etmekten başka birşey yapamam sanırım.Sırt ve göğüs gerçekten mükkemmel.Ama kollar biraz zayıf gibi geldi bana.Ama sırt ve göğüsün kusursuz.

Back
Yukarı