Ögrenciye Yardımmmm :dd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaş 20 kilo 77 boy 180 kol 29(sönük halde iken) karın 88cm(sönük iken) 3 yılda toplam 10 ay body yaptım.
tekrar spora başlayalı 1ay oldu ve devam ediyorum. ama geçen seneki kadar gücüm yok ve gene geçen seneki kadar hacimim yok bunun nedenide ögrenci evinde kalmam heralde. uyku düzeni yok yeme düzeni yok.geçen sene bench presste 60 a çıkmışken bırakmıştım bu sene 40 ı zar zor kaldırıyorum 4 seti yapamıroum bile ve kollarım geçen senekine göre daha küçük haftada 4 gün spora gidiyorum.Kısacası bana enerji lazım ve ilaçlardanda hiç anlamıyorum ilaç önerisi bekliyorum sizden arkadaşlar.proteinmi kreatinmi veya başka bişeymi bişeyler söyleyin alayım çok canım sıkılıyor bu duruma.
birde bodyfatimi nasıl ögrenebilirim?

Oncelikle protein kreatin vs. ilac degildir, gida takviyesidir(supplement). Kendinde soylemissin beslenme, uyku yok diye. Istedigin kadar gida takviyelerine para dok yine bir fayda saglaman cok zor. Oncelikle kafanda bu isi yapmak istedigini vucudunu sekle sokmak istedigini oturt, kendini motive et, beslenmeni, uykunu duzene koy. Duzenli antremanla birlikte gelisim kendiliginden gelecektir..

Yag olcumu icin de en etkin yontem kumpas(kaliper) methodu. Internetten(ebay vs.) oldukca ucuza alabilirsin..

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı