merhaba arkadaşlar. birkaç sorum olacak sizlere. ben 1.80 boyundayım ve 55 kiloyum. ne yapsam kilo alamadım. bana spor yapmamı önerdiler ancak birkaç sorum olacak.
bazı arkadaşlar çok zayıf olduğum için spora gitmemin faydalı olmayacağını söyledi. yani sadece kas yaparsın, kilo almazsın yine zayıf olursun gelişmezsin vs. dediler.
ikinci olarakta benim daha çok ne çalışmam lazım kütlemi artırmak için[DOUBLEPOST=1435364264][/DOUBLEPOST]
bazı arkadaşlar çok zayıf olduğum için spora gitmemin faydalı olmayacağını söyledi. yani sadece kas yaparsın, kilo almazsın yine zayıf olursun gelişmezsin vs. dediler.
ikinci olarakta benim daha çok ne çalışmam lazım kütlemi artırmak için[DOUBLEPOST=1435364264][/DOUBLEPOST]
merhaba arkadaşlar. birkaç sorum olacak sizlere. ben 1.80 boyundayım ve 55 kiloyum. ne yapsam kilo alamadım. bana spor yapmamı önerdiler ancak bir sorum olacak.
ikinci olarakta benim daha çok ne çalışmam lazım kütlemi artırmak için