Çok Terlemek İyimidir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.80 boyunda 74 kiloyum.Yaz,kış farketmiyor.Sporda 1.5 litre su içiyorum.Alnım,ensem,belim terliyor genellikle.Sizce iyi midir çok terlemek yoksa bir hastalık felan mı var bende. ?

Sevgili Defactors ;

Sporda terliyor isen zaten normaldir , ama kışın dışarıda soğukta terliyor isen sorun vardır , doktora görün kesinlikle ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

terleme vucut ısını korumak amacıyla bir olay.fazlası normal olabilcegi gibi hastlıgında habercisi olabilir.bölgesel olarak mı yoksa komple vucut terlemesi de çok önemli

Sağlıklı insan terler ;)

Sporda o bolgeleri terliyorsa gayet normal, ama durdugun yerde terliyorsan bir ic hastaliklari uzmanina basvurmanda yarar var.

Durduk yere değilde hafif tempoyla yürürken bile terliyorum.Kışında fazla üşümem şahsen millet kat kat giyinirken,ben 1 kat giyinip çıkarım.

Aynısı abı aynısı :D Bende terlıyorum kısın suratım terlıyor sadece.Bır kız vardı onumde bu sene ben cam kenarındaydım kar yagıyodu camı kapat dıyordu yok dıyordum suratıma yapıstırmıstı camı :D Alnım sısmıstı iyi bısey değil :D

VG ye başladığımdan beri bende buna(neredeyse durup dururken terlemek) benzer bir durumla karşılaşır oldum. :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : terlemek, ter, terleme

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı