Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet arkadaşlar ilk önce belirteyim bu konu üzerinde zaten biraz araştırma yaptım burada da bir kaç konu açılmış fakat bana yeterli gelmediğini düşünüyorum
İlk önce BOY:
Ben 15 yaşındayım boyum 175 merak ettiğim acaba 180 leri görebilirmiyim bu arada anne boyu 160 baba 179...
Şimdi Karın Kası:
Aslında bu konuya baya hakimim fakat yinede sormak istiyorum benim karın kaslarım çapraz fakat kimilerinde bu orantı abartılı bende o kadar olmasa da çapraz sonuçta bu tamamen genetikle ilgili değil mi yani düzeltilmesi mümkün değil ??
Sorularım Bu kadar cevaplarsanız çok mutlu olurum bu arada önerdiğiniz şeyler varmıdır yüzme,basketbol hatta duyduğuma göre barfiks de boy uzatıyormuş vb... ?
Boy hakkında kimse bir şey diyemez gidip kemiklerine yaşına bakmaları lazım büyük ihtimal kapanmamıştır ama genetik belli 180 görebilme ihtimalin var.Karın kası içinse değişmez karın kası genetiği neyse odur kimisinde 4 tane kimisinde 6 kimisinde 8 tane oluyor çapraz veya tam baklava şeklinde olabiliyor.Çaprazlı olması düzelmez maalesef fakat boyları küçükse ağırlıklı mekik çekerek bunu birazda olsa büyütebiliriz.
(Yeni konuya gerek duymadım)
Aklıma gelmişken sorayım benim karın kası profilde göründüğü gibi 4 adet bunun 6 pack olma olasılığı nedir buda genetikle alakalı fakat belkide tam göbek üzerinde 2 tane daha çıkar diye düşündüm sizce çıkacakmıdır ?
Anne, babanın boyunu işin içine hiç katma çünkü senin boyunun onlarla ilgisi yok kendimden biliyorum benim anne babanın boyuda seninkilerle aynı neredeyse ama benim boy 1.90 üstü boyumu nasıl mı uzattım? hiç birşey yapmadım 4 yıl hasta yatakdaydım nedoğru düzgün beslenebildim ne spor yapabildim ama bu zamana kadar en çok yaptığım şey su içmekdi sabah kahvaltılarında meyve suyu içsem bile yanında su içerdim tanıdğım herkez bana bu çocuk su ile büyüdü diyor yani kafana takma uzayacağı varsa uzarda ama uzamasını istiyorsan dediğin gibi basketbol tarzı sporlara yönelebilirsin ki bb yapıyorsan bb sporunda da boy uzatan hareketler vardır.