Çöpcünün gazabına uğrayan veledin röpörtajı

Makara vs gelebilir ama farklı bi yönden bakarsak çocuk beyin kanamasıda geçirebilirdi felçte kalabilirdi.
Kemeri alıp iki tokatlasa kaçardı zaten çocuk yada bacağına vursa.
Çocuktada suç var ama bu kadarda olmaz.Bu farklı bi ülkede olsaydı daha farklı olurdu en azından adam halen çöpçülük yapamazdı ve makara yerine büyük tepki toplardı.Zaten çocuğun kafası öncedende yarılmış yine yarıldı.
kameralar çekiyor ünlü oldum diye seviniyor ama büyüyünce çöpçüye çok sövecek:) yarılan yerde saç çıkmicak.

Çocuk anlatmışta nereden bilicez doğru söylediğini ?
O yaşlar da zaten ufak bir şeyi abartmayı çok yaparlar.
Ben sadece video'da gördüğüm kadarıyla söylüyorum adam haklı.

Deliormanlı1 aynen katılıyorum sana bende gülüyorum falan ama :D senin gibi düşündüm,şahsen benim sabrımı böyle bi velet ne kadar taşırırsa taşırsın tutup sopayla combo yaparak vurmam :)

Deliormanlı1 aynen katılıyorum sana bende gülüyorum falan ama :D senin gibi düşündüm,şahsen benim sabrımı böyle bi velet ne kadar taşırırsa taşırsın tutup sopayla combo yaparak vurmam :)
Polemik amaçlı yazmıyorum yanlış anlama.
Gülünecek ne var burada ?
Benim gördüğüm çocuk kendi kaşınmış orada ve hak etmiş.
Combo olarak zaten yorumlarda verildi 0000000 daha iyi combo yapıyor diye.

Hak etti ama hadi vursana derken iyidi

:) gülüncek çok şey var.. sen kemeri çıkar yere vur adama diklen sopayı yiyince bağıra bağıra kaç :D

Benim dediğim çocuk hakketmiş ama kafada sopa kırılmaz.Bacak kalça kol vurulur.
Benimde çok komiğime gitti ama bu videoyu görene kadar ben sırtına vurdu sanıyordum.
Orda kemeri rahatça alabilir adam elinden.

En iyi ifade eden yorum youtube da yapılmış: "94 sonrası doğumların günümüzde ortaya çıkardığı sokak kirliliği ve bu kirliliğe bir son vermeye çalışan çöpçümüz."

Bunun sebebi bana göre dünya batılılaşması.Batının doğruları dünyanın doğruları oldu mesela ortak dil ingilizce evrensel dil olması aynı bu şekilde kahvehaneler nargileler yerini Cafeler Türk yemekleri yerini Hamburger pizza vs olması bütün dünyada bu hakim batılılar bunları yiyor diye.Çocuk yetiştiriliş tarzıda batılılaştı batıda büyüge saygı Türkiyedeki gibi değil bizler Türk aile yapısı ve batı aile yapısını harmanlanmış haliyiz.Bazı aileler bunu uygulayamıyor apaçiler çıktı meydana batıdan özenerek bari tam batıyı yansıtabilseler:) büyüğe saygı öğretilmeyen nesil yine az ama biz bunu kabul edemiyoruz çünkü bizim geçmişimizi örf ve adetlerimize çok ters önceden saçlarını dikenlere i oldun lan birde kafaya şaplak atılırdı pembe vs renkler giyilmezdi.
Biz şuanda bir geçiş dönemindeyiz batıdaki eğitim düzeyi bizden fazla onların apaçisiyle bizim apaçiler arasında çok fark var.
Batıda bu çocuklar gibi durduk yere adama küfür etmezler buda cahillik ve yetiştiriliş birleşince bu çıkıyor çünkü yetiştirende cahil.

nerde olursa olsun insan psikolojisi abi bir yere kadar kaldırır.
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=VJMe1idGu9s[/YOUTUBE]

Temizlikçinin eline koluna sağlık Allah zeval vermesin thums:

Back
Yukarı