Twinlab Nitric Fuel 180 Tablet

Bu ürün sizce nasıl ?


  • Total voters
    41

mertakb

Üye
Nitrik oksiti di-arginin malat ve sitrülin malat hücre hacimleştirici etkilerini, dayanıklılığı arttırıcı, performans arttırıcı güçlü bir sporcu takviyesi üründür.Nitrik oksit kan akışını hızlandırarak kaslara daha fazla oksijen ve besin gönderilmesini sağlar.bu şekilde egzersiz sonrasında kas hacminde gelişme meydana gelir. Güç ve dayanıklılık gerektiren sporlarda atletlerin anaerobik kapasitesini arttırmaya yardımcı olur.

Yorgunlugu geciktiren Beta alanin gibi besinlerin taşınmasının hızlanmasına destektir.


Kullanım Önerisi: Doktor veya saglık uzmanınız tarafından baska sekilde önerilmediyse besin takviyesi olarak yoğun egzersizden 30 dk önce altı tablet 350-600 ml su ile alınız

Not: Günlük 9 tabletten fazlasını almayınız.
 

Eklentiler

  • nitrix_fuel_big.jpg
    nitrix_fuel_big.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 736
ürünü kullanmadım ama twinlap ürünleri sağlam oluyor bunu biliyorum
 
evet twinlabın ürünleri saglamda merak ettigim enerji konusunda twinlab nitricden daha iyi ürünler varmı mesela allstar nox,animal pump gibi
 
var kardeşim muscletech NAnox9 şuanda en etkili nitric oxide ürünüdür
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bu ürünü kullanan varmı arkdaşlar iherbden sipariş vermeyi düşünüyorum bsn nox kadar etkili bir ürünmü?
 
nox ürünleri olarak benim görüşüm kullandıklarım arasında en iyisi nanox9 du bu ürünüde kullandım ancak nanox9 kadar etkili olduğunu düşünmüyorum.
 
2. kullanışımda patlama etkisi yarattı hiç bir supplementte etkiyi bu derece hissetmemiştim.
 
ben 6 tane atıyorum boyle biraz kafa güzel edası yapıyor yüzümde karıncalanmalar falan oluyor hoşuma gidiyor ama etkisini hissetmek yorulmak bilmiyorsun set araları dinlenmeyi çok aşağya indirdim tuttum bu ürünü.
 
180 tabletlik bi urunden ole ahımşahım bı etkı bekemek hayal olur hele baslarda mumkun degıl
 
10 gündür falan kullanıyorum.
Creatine+nitric süper bi güç hissettrmiyor.Ama ağırlıklar arttı.Yani o gücü hissetmeseniz de daha fazla ağırlıkla çalışabiliyorsunuz.
Tavsiye eder misin deseniz,
1 yılın altındaki arkadaşlar için cazip bir ürün bence
 
gastritli mideye ürünleri dokunmayan bildiim az sayıdaki supplement firmasından biri twinlab. bazı markalara göre daha light kaçabilir ancak kesinlikle mideye dokunmuyor, hazımsızlık yapmıyor. ama sitrülin ve malat laktoz birikmini azaltır kaslarda, ki bu da kasların oksijenli solunum yapmasına devam etmeyi sağlar, anaerobik solunum yaptırıosa bu da oksijensiz solunum demek. bu işte bi terslik oluşabilir. tavsiyem sitrülin ve malat desteğini farklı bi üründen almak olabilir. benm basket koçu biraderim stimol diye bişiden bahsetti ama henüz inceleyemedim içeriini ancak bi sitrülin malat kompleksi olduunu biliorum. sonuçta o tip bişiler bakmak daha mantıklı olabilir sanıyorum. inceleyince ben de daha detaylı olarak fikirlerimi yazarım.
 
ben 6 tane atıyorum boyle biraz kafa güzel edası yapıyor yüzümde karıncalanmalar falan oluyor hoşuma gidiyor ama etkisini hissetmek yorulmak bilmiyorsun set araları dinlenmeyi çok aşağya indirdim tuttum bu ürünü.

Peki arkadaşım kullanıyorsun ama hacim artışına etkili mi çünkü ben 60 kg ım almayı düşünüyorum. spor geçmişimde var sende ağırlık artışı oldu mu tabi protein tozu da kullanıcam
 
Çok pahalı bir ürün 120 tl'ye Gıda takviyesi alacağınıza (gıda takviyelerini elinizi kolunuzu sallayarak getiriyorsunuz) ilaç olan sağlık bakanlığının firmayı uğraştırdığı bir ürün kullan. Ki tabletlerden benim gibi nefret ediyorsan, hiç uğraşma diğer arkadaşların bahsettiği stimolü kullan. Ben spordan önce ve sonra birer tane bir de ertesi sabah içiyorum, ne midemi yakıyor ne ishal yapıyor ne de damızlık hayvanın boğazına yemek tıkarcasına tablet yutturmuyor.
 
arkadaşlar onumuzdeki ay aa. whey kombineme creatin eklemeyi dusunuyodum ancak bu urunde ilgimi çekti sizce creatin yerine nitrik oksik alsam yeterlmi cunki n.o icindede creatin var
 
konuyu yeniden hortlatmak gibi bir düşüncem yok, fakat bu ürün ile ilgili kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum. ürünün içeriğindeki haplar yeşil ya da grimsi olabiliyor. kullanan arkadaşlar hangi renkte olanlarını kullandılar, orjinal olanı cevaplardan sonra yazacağım. zira zamanında antepte twinlab markalı sahte ürün yakalanmıştı.
 
Back
Yukarı