Zayıflamak içim spora başladım kilo alıyorum acil yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım.8 aydır spor yapıyorum(yapmaya çalışıyorum)Spor salonunda sağlıklı bilgi alamıyorum.28 yaşında 1.73 cm boyundayım.85 kilo ile spora başladım.ilk ay 83 kiloya kadar düştüm şu an 89 kilo oldum.Moralim çok bozuk.Kilo vermek için ne yapmalıyım hangi aletleri ne kadar süre ile kullanmalıyım.Sideyi araştırdığımda L-CARNİTİNE öneriliyor.Hangisini satın almalıyım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Beslenmenizi ve antrenman düzeninizi detaylı olarak yazarsanız yardım alabilirsiniz, hatta ne kadar detaylı yazarsanız okadar bilgimiz dahilinde yanlışları bulmaya çalışıp detaylı yardımcı olabiliriz.

Ya tükettiğiniz besinler kalitesiz besinler, ya da kaloriyi fazla alıyorsunuz, veya kaloriyi çok düşük alıyorsunuz ve çok antrenman yapıyorsunuz bu yüzden vücut dengenizi bozdunuz, şuan kim gelse anca bu ihtimallerden birini söyler... Şuan inclemeniz gereken nokta beslenmeniz. L-carnitine filan şuan konunuz olmamalı, o vücudunuzu baştan yaratmaz.

Temiz kilo almışsan ne güzel , yeni beslenme programı şart gibi .
Amacına yönelik hacim kazanma , sabit kiloda kalma düşme vb .

Ujohnz kardeş,Haftada ortalama 2 ya da 3 gün spora gidiyorum.Gittiğim günlerde spor salonundaki eğitmenin dediği gibi 30 dk koşu 30 dk bisiklet ve mekik.Bunların dışında da hafta da 1 gün 1 saat yüzüyorum.Sizce nasıl bir program yapmalıyım.[DOUBLEPOST=1447430218][/DOUBLEPOST]seyfettin0 kardeş beslenme konusunda cola yı ve tatlıyı bıraktım ekmeği azalttım başka neler yapmam gerekir.?

Seyfettin0 kardei diyetisyene gitmeye gerek var mıdır?Sizin yaptığınız ya da önerdiğiniz bir program var mı?Bu ara da hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim.

ben beslenmede iyi değilim aldığım protein değerine bakarım , mesela kilo dengemi haftada 1 kere ölçerek hesaplıyorum ona göre yemek alıyorum .
Beslenme diye bölüm var orda kilonuzu belirtip beslenme programı isteyebilirsiniz .

Hocam bende 2 yıl önce futbol oynuyordum aşırı şekilde 2 yıl yatınca 109 kilo olmuşuz 10 gün önce spor salonuna yazıldım
20 dk koşu 10 dakika 8 yükseklikte 6 ile koşuyorum. 10 dakika 10 ile 0 düz zeminde.
15 dakika bisiklet
15 dakika uzay yürüşü
25x3 mekik
25x3 bacak çekme yapıyorum.

10 günde 3,2 kilo verdim yaklaşık ayda 9 kilo verecğeim besleme olarak sabah 2 yumurta beyaz peynir şekersiz çay bir dilim belkide daha az ekmek
öğle bazen nagıt yerim bazen ise yulaflı biskivi veya çubukla geçiştiririm.
spordan sonra sebze yemeği veya yoğurt yerim
saat 9-10 gibi bi porsiyon meyve yerim.

Protein eksikliği olabilir ama işe yarıyor daha sonra 85 kilo civarı olduğumda 3-4 ay sonra protein tozu ile vucudumu toparlamayı düşünüyorum

Back
Yukarı