Öncelikle merhaba herkese forumda sessiz üye olarak gezinmeyi seviyorum.
bende CokZayif adlı arkadaş gibi bilgisayar başında oturup zamanımın çoğunu bu şekilde harcardım.(işimden dolayı)
net üzerinde gezinirken bodyfroumtr'ye rastladım girdim gezdim baktım neler yapıyor bu insanlar diye.Daha sonra dengeli beslenmenin ne olursa olsun 2dk ayırıp öğündeki ihtiyacımı karşılamanın değerini anladım. Sonra baktım ki spor yapmak bana gerçekten kilo aldırıyor.Buradaki gerçekten samimi antreman sayfalarını gezdim ve spora başladım.
bilgisayarda geçirdiğim zamanı 4 saate indirdim.(ki benim geçirdiğim saatlerde seninki kadar çoktu) uykuma düzen getirdim. sabah 9da kalkmaya başladım.
uykudan uyanır uyanmaz ufak güne hazırlık esneme hareketleri yaptım.
Asitli içecekleri hergün litrelerce tüketen ben bıraktım.(meyve suları kendi karışımlarımı içmeye başladım.)
sabah kahvaltıda 1 yumurta haşlıyorum beyaz peynir,4 dilim yulaflı ekmek kızarmış,sonra içecek olarak taze portakal suyu(akdenizde olduğum için kolay bulunuyoır),veya üzüm pekmezi,yarım yağlı süt,1 adet muz,fındık rendeliyorum veya yanında 5-10 adet,siyah kuru üzüm.karışımı içiyorum fındık üzüm v.s olanları yanında çerez gibi atıştırmaya başladım
saat 12-1 gibi hafif öğün atıştırma ama çikolata fındık ezmesi v.s ne olursa o sırada.
saat 3 sularında makarna,pilav hangisi varsa yanında beyaz et (tavuk,balık) ne olursa yedikten sonra yeni başlayanların antreman programınıa geçiyorum.
inanırmısın? boyum 176cm kilo 64tü ben bu öğünlerle (1,5-2kg kilo aldım)65,5 66 arası şuan kilom
18 mayısta başladım spora (ve düzenli beslenmeye) ama ben gerçekten çok inanıyorum eminim vücudumda buna benim kadar inanıyor kiloyu alıyorum.yani öyle güzel ki spor yapmak arada uyanıyorum sanki böyle enerjim dışarı fırlayacak kalkıp ağırlıklarıma bakıyorum ve mecburen tekrar yatıyorujm 
bence düzenli beslen uykunu al bilgisayarı unut biraz
biraz dmemin nedeni düzenli beslenmeye uykunu güzel alınca sporunu yapınca zaten pek dönmek istemeyeceksin.bilgisayarda geçirdiğin zamanlara
benim söyleyeceklim bunlar umarım işe yarar birşey yazmışımdır.
bu arada bu forumda gerçekten mükemmel insanlar var bu forum bana sağlığımı geri verdi sporun önemini anladım.
herkese teşekkür ediyorum.
tabi bu anlattıklarım belki benim vucudumun istedikleriydi zaten belkide kg almamın sebebi budur.
Son düzenleme: 27 Mayıs 2008