Yutdışında yok bizde var...

Arkadaşlar Türkiye'de satılan ALLSTAR ve HARDLİNE gibi markaları yurtdışındaki sitelerde aratıyorum ve çıkmıyor.
Ayrıca alt ürün üreticisi gibi bir şekilde de yok.Google da hardline diye bir aratın bir tek açıklayıcı sporsu gıdasından bahseden site yok reklam bölümünde ****** çıkıyor.Allstar da aynı şekilde üretici ile ilgili bilgi yok.Ne kadar bakarsam bakayım sitelerin sattığı malların içinde "Brand list" içinde yok sizce neden?

iyide hardline filan Türk malı değil mi? Türkiyed üretiliyor ve Türkiyede satılıyor. yurtdışına gönderilmiyor diye biliyorum zaten dışarıda ki mallarla yarışması zor. kalite bakımından onlar daha iyi. ben böyle biliyorum.

Türk malı olduğunu bilmiyorum.çünkü salonda weider ürünleriyle fiyatları arasında bir fark yok.hani birde türk malı ibresine de dikkat etmedim doğrusu.

Bencede o iki ürün türk malı. Diğer ürünlerle kıyaslanmaz tabii mesela Weider ile.. hiç kıyaslanmaz. Fiyatlarda farklılık olması gerek, kalite ürün iyi para her zaman. etkileri farklı bir kere...

hardline hem türk malı hem de yurtdışından gelen mallarla aynı fiyatlarda seyrediyor gümrüğü yok nakliyesi dünyanın bir ucundan gelmiyor ama fark yazdıklarımız kadar yok.Acaba üretimi biz yapmıyoruz da yalnızca paketleme mi yapıyoruz.Sonra niye hardline yani türkçe canavar gibi isimler olurdu.

kerem dedi:
Bencede o iki ürün türk malı. Diğer ürünlerle kıyaslanmaz tabii mesela Weider ile.. hiç kıyaslanmaz. Fiyatlarda farklılık olması gerek, kalite ürün iyi para her zaman. etkileri farklı bir kere...

ALL STARS nasıl Weider ile kıyaslanamaz bnce amino dışı urunlerde All Stars daha iyi zaten All Starsa turk malı dıyorsanız bska bı sey demıyorum www.all-stars.de arastırsanız alman malı oldugunu goreceksınız ...

arkadaslar ben hardlıne urununun malzemesı dısarıdan gelıyormus turkıyede paketlenıyormus bızım hocanın soyledıgı bu ama ne kadar dogru bılmıyorum

Meraklı kardeşim bilip bilmeden yorum yapma. All Stars ın TR patenti de var. Aynı arabalarda olduğu gibi. Patent farklı sadece. Türk malı diyorsun arabaya ama parçaları almanyadan geliyor mesela. İkinci madde Weider dünyanın 1 numaralı sporcu ürünü. Diğerleri hafif kalır yanında. Hele All Star vasat mallardan...

ılk msjuında dırek turk malı yazmıssın patentı demeden bılıp bılemden yorum yapmyıorum allstarsın tum urunlerını kullandım hepsını ve sana gore vasat kullanmadıysan bılemesssın weiderda jkullandım amınosu olsun proteın tozu olsun allstarsda kullandm amıno dısında allstars cok daha ıyı

2 yıldır kullandığım ürünler içinde en kralı Weider. Bunu kime sorarsan sor. All star da kullandım, universal da. Ama Weier varken All Star a para vermem kesinlikle...

kesınlıkle katılıyorum flexor nıtroplex trıplex ıso tech gaınerlarıda zellt ech gaıntech cok etkılı kesınlıkle weider ile yanyana koyulamaz bu urunlerı ama amınoda weider daha ıyı kesınlkle dıger urunelrde ıse all stars cok dha ıyı

arkadaslar bende hem weider hem allstars kullandım arkın dedgiği gibi protein ve gainerda allstars daha iyi bana gorede ama aminoyu bilmiyorum

ALlstar ın türk malı olmadığını ve hardline ın da bizim olduğunu öğrendik. Ama tekrar söylüyorum ben suna çok bozuluyorum bizim üretimimiz ise daha ucuz olmalı (kalitesi inşallah daha da iyiye götürülür) ki biz de daha rahat alalım ve daha rahat alınca firmanın satışı artsın ve daha iyi dah çok ürünle piyasaya girebilsin .Çok mu ütopik düşünüyorum?

Back
Yukarı