Yurtdışından Supplement Sipariş Yasağının Kalkması için İmza Kampanyası

520 imza şaka gibi gerçekten
hiç kullanmadım supplement ama destek verilmesi gereken bi konu
Tesekkurler dusunceniz ve katkiniz icin.
Tesekkurler .

Buyrun arkadaslar imzanizi atabilirsiniz[DOUBLEPOST=1413968524][/DOUBLEPOST]
Bunun başarıya ulaşmayacağına inanan arkadaşlar !
1- attığınız her imza gümrük bakanlığına,spor bakanlığına, ve spor bakanımıza mail ve bildiri olarak gidecektir.
2- Bu imza kampanyası sayesinde milyon dolarlık projeler iptal olmuştur. ( başarıya ulaşmış kampanyalara bakarsanız görürsünüz )
3- Bu imza kampanyasına sizi zorla katılmanızı bekleyemeyiz ama başka bir yerde supplement fiyatları ne kadar çok pahallı,ülkemizde çok az çeşit var vs. deyipte hayıflanmayınız.
[DOUBLEPOST=1413968566][/DOUBLEPOST]Kampanya | #SporcuyaDestekSupplementlereİzinİstiyoruz Sporcu gıda takviyelerinin(supplement) internet üzerinden yapılan siparişlerde ülkeye girişi doktor raporu veya milli sporcu gözetmeksizin serbest olmalıdır. | Change.org

Son düzenleme:
Günceell !! Çok çok mantıklı bir iş olmuş. Bunun için birşeyler yapabiliriz arkadaşlar. Lütfen biraz önemseyelim bu konuyu. Etrafımızdakilere duyuralım.

konu açtım ama dikkate alınmadı burayada sorim Selamun Aleyküm 1 aya dubai ye gidiş yapıcam buraya göre ilaç fiyatları baya düşük örnek alırsak gabada 30 tl iken burda satan yerler 150 den kapıyı açıyor yani ordan önerir misiniz almamı ilaçları ?

konu açtım ama dikkate alınmadı burayada sorim Selamun Aleyküm 1 aya dubai ye gidiş yapıcam buraya göre ilaç fiyatları baya düşük örnek alırsak gabada 30 tl iken burda satan yerler 150 den kapıyı açıyor yani ordan önerir misiniz almamı ilaçları ?
Mayista dubaiden alisveris yaptim,sandigin kadar ucuz degil maalesef,yinede cok urun alirsan toplamda %30-40 daha uygun oluyor tabi

Evet zaten gitceğim zaman baya toplu alış veriş yapıcam inşallah bakalım bilgiler için sağolasınız

Keşke izin verilse.Scivation xtendler bile ithal edilemiyor içindeki citrulline malate maddesinden dolayı bekletiliyormuş böyle bişi duydum gerçekmi bilmiyorum ama olabilir

Back
Yukarı