fRaNtiCBjK
Üye
Sayfaya goz atanlarin %10 u bile imza atmamis !!!
zaten talep cok oldugunu biliyorlar daha fazla attırılırsa sıkıntı olcagınıda biliyorlar kaç senedir böyle adamlar parayı kırdı şimdi 100 tllik şeyi 50 tl niye yapsınlar dogru degilmi hocamBence hiç kurcalamayın talep çok diye vergisini artırırlar.
@powerdream Avatar resmin ana sayfada(kücük oldugu icin sanirim)sanki tanga ic camasiri giymis bir bayanin arakadan görüntüsü gibi görünüyor.Yanlis anlama dalga gecmek icin söylemiyorum bugün kacinci defadir öyle algiliyorum resme bakincaalgida yanilgi yasiyor olabilirim,veyahut testom basima vurmusda olabilir.Eger baskalarida benim gibi algilamissa degistir derim fena görünüyor
Ben sinek gozu gibi algiliyorum![]()
Bu nasıl bir mantıktır, kusura bakma ama seninki birşey başaramıyacağını düşünen ezik mantığı. Devlet halka en iyi hizmeti sunmak için vardır soymak için değil bizde hakkımızı arıyoruz.zaten talep cok oldugunu biliyorlar daha fazla attırılırsa sıkıntı olcagınıda biliyorlar kaç senedir böyle adamlar parayı kırdı şimdi 100 tllik şeyi 50 tl niye yapsınlar dogru degilmi hocam