Yumurtalı Süt Bol Protein Ve Karbonhidrat

merhabalar evde denediğim ve tdını çok beğendiğim bir içecek açıkçası kendimbuldum :D

100 gr süt için
1 yumurta akı
yarım muz
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı nişaşta

yapılışı

muzları ezin püre haline gelsin
bir kaba 100 gr süt koyun muzları ve şeker,nişastayı ekleyin kabın kapağanı kapatıp iyice çalkalayın köpürene kadar çalkalayın sonrada afiyetle için

bu tarif 100gr süt içindir bunu 200 gr yapınca malzemeleri 2 katına çıkartın saygılar. :)

Tadı çok güzel oluyor yumurta pek belli olmuyor ama yumurta sevmeyenler 100gr için yarım yumurta kullansın

bence yanlış biliyorsun eskiden hep çiğ yumurta tüketiliyormuş yumurta akı içiyorlarmış her sabah ve daha dinç ve sağlıklı oluyorsun bench_O dumbelllls
asıl senın yanlısın var evet her sabah cıg yumurta ıcılır de salmonella hastalıgı rıskını alırsan ıcersın
forumda bu konu hakkında uyarı yapa yapa dılımızde tuy bıttı cıg yumurta asla ıcılmemelıdır salmonella rıskı tasır dıye ama dınletemedık

ozamanda bi manası olmaz ordaki protein kaynağı yumurta.
çiğ tüketmeyin diyen arkadaşlar bu karışıma yumurtayı nasıl ekleyebiliriz fikir verirlerse memnun olurum siz nasıl yapıyorsunuz?

6.5 gr protein sizin için bol protein demekse tüketin tabi ;)

100 gr süt için
1 yumurta akı
yarım muz
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı nişaşta

burda yumurtayı çıkarırsak bi anlamı olrmu? "mk # 7"

bu tarifin hiç bir şekilde bir anlamı yok ki ama soruna cevap vermek gerekirse 100 ml sütte 3.5 gr protein var, ayrıca şeker ve çig nişasta tüketilmemesi gereken şeyler çünkü çiğ nişasta sindirimi zorlar şekerin de neden tüketilmemesi gerektiği belli ayrıca nişasta tüketmek isteniyorsa patates iyi bir seçenek.

bunun dışında bu karışımda güzelim yarım muzu heba etmek yerine tam olarak sabah kahvaltılarında yulaf ezmenize katın yada idmandan sonra yiyin çok daha anlamlı olur.

likit yumurta akı ise çiğde içilebilir. burdaki yumurta akını pastorize likit yumurta akı olarak katabilirsin

2gün denedim zaten yumurtayı sütle çig olarak içemiyorum hemde zararlıymış süt'e karıştırıcagıma hergün 5yumurta yerim daha iyi gerçi onuda yiyemiyorum baydı artık yumurtayı yemek için güzel bi tarifi olan varmı :D...

Back
Yukarı