Yumurta beyazını yemenin kolya yolu :)

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve ammocihe tarafından 22 Haziran 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 10 üye.
  1. ammocihe
    Offline

    ammocihe Üye

    Katılım:
    4 Şubat 2010
    Mesajlar:
    96
    Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    28
    Arkadaşlar 8 adet yumurtayı haşladıktan sonra 1 yada 2 parça sarmısağı ince ince doğruyoruz orta boy bir kasenin içine yoğurt ve sarmısağı biraz tuzla karıştırıyoruz daha sonra 8 adet herbiri ikiye yada üçe bölünmüş beyazın üzerine döküyoruz afiyet olsun.Üstüne çok az kuru nane eklenebilir tercihe göre.
     
    fsmy, SipahiPower ve Smiley bunu beğendi.
  2. Smiley
    Offline

    Smiley Üye

    Katılım:
    26 Ekim 2010
    Mesajlar:
    139
    Beğenileri:
    71
    Ödül Puanları:
    38

    Sabah işe gidenler için pek uygun olmayabilir ama tatil günleri denemek lazım. Tşkler paylaşım için...
     
  3. Profane
    Offline

    Profane Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    72
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis
    Yer:
    Almanya
    Smiley'e katılıyorum gün içinde kullanılacak bi tarif değil. Ayrıca zannediyorum ki pişmiş yumurta beyazları yoğurtun içine girip iyice çırpılırsa sarımsak,tuz ve naneye gerek kalmaz. Genede bu tarife acı kırmızı biber eklenebilir vucut ısısı ve yağ yakmak adına
     
  4. lordmarvel
    Offline

    lordmarvel Üye

    Katılım:
    6 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    580
    Beğenileri:
    216
    Ödül Puanları:
    0
    deneyeceğim tşkler.
     
  5. anatomie
    Offline

    anatomie Yeni Üye

    Katılım:
    12 Ekim 2009
    Mesajlar:
    53
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ÖĞRENCİ
    Yer:
    İstanbul
    Yoğurdu hafif sulandırıp güzel bi kıvama getirdikten sonra yumurta beyazlarının üstüne gezdirip biraz da pul biber ekleyebilirsiniz,naneyi hiç denemedim yarın bakarım tadına .
     
  6. SipahiPower
    Offline

    SipahiPower Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2012
    Mesajlar:
    58
    Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    bunu deneyip memnun kalmıştım samısaklı özellikle gayet güzel oluyor.

    bir tarifde benden,

    4 yumurta beyazına 1 kaşık pekmez.karıştır ,ye kremkaramel gibi oluyor. özellikle evde calısanlar için antreman sonrası hem protein hem basit şeker olarak oldukça iyi
     
  7. halterman
    Offline

    halterman Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2012
    Mesajlar:
    282
    Beğenileri:
    104
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    body
    bende yumurta haslanırken beklemekten nefret ediyorum yaa bunada bir çözüm bulunsa keske :D
     
  8. SipahiPower
    Offline

    SipahiPower Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2012
    Mesajlar:
    58
    Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    akşamdan haşla dolapta 1 gün durmasında sıkıntı yok kabuğuda daha kolay soyuluyor.
     
    halterman bunu beğendi.
  9. qokhaninci
    Offline

    qokhaninci Yeni Üye

    Katılım:
    23 Mart 2012
    Mesajlar:
    314
    Beğenileri:
    104
    Ödül Puanları:
    0
    yogurtla yumurta mı ilginç
     
  10. moothy
    Offline

    moothy Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    1.724
    Beğenileri:
    1.308
    Ödül Puanları:
    123
    halterman, ParZ, Azi ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  11. qokhaninci
    Offline

    qokhaninci Yeni Üye

    Katılım:
    23 Mart 2012
    Mesajlar:
    314
    Beğenileri:
    104
    Ödül Puanları:
    0
  12. ParZ
    Offline

    ParZ Üye

    Katılım:
    28 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    1.308
    Beğenileri:
    869
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci

Sayfayı Paylaş