bonatschi dedi:protein olarak cok guzel ama karbonhidrat nerede?
makarna pilav yulaf patates gibi seler aradı gözüm ama bulamadı.. yumurtaların altında mı yoksa![]()
CURL dedi:case study mi yapıyosun nedir anlamadım. bunun hakkında ne yorum yapılmasını bekliyosun? soyulmuş yumurtanın yanında mandalin işte. yaw bi de üşenmemiş resmini çekmişsin. Toprağın bol olsun Aziz nesin usta. bak bugün yine seni andım![]()
zaen83 dedi:Benim merak ettiğim konu yumurtaların sarılarını ne yapıyorsun? Her gün 8 tane yumurta sarısı kalıyor. Ben 1 tane tam 4 tane sırf beyaz tüketiyordum. Annem baya laf ediyordu. Yumurtanın sarıları buzdolabında birikiyordu.Ben de artık kahvaltıda 2 tane tam yumurta + peynir yada mısır gevreği yiyorum.
zaen83 dedi:Benim merak ettiğim konu yumurtaların sarılarını ne yapıyorsun? Her gün 8 tane yumurta sarısı kalıyor. Ben 1 tane tam 4 tane sırf beyaz tüketiyordum. Annem baya laf ediyordu. Yumurtanın sarıları buzdolabında birikiyordu.Ben de artık kahvaltıda 2 tane tam yumurta + peynir yada mısır gevreği yiyorum.
zaen83 dedi:Kedilerin kolesterolü yükselmesin sonra.Bizim mahallenin yaşlı teyzeleri hepsini kedi mamasıyla besliyor zaten, yumurtaları yemezler gibi geliyor. 8)