Yumruk Makinesindeki Rekorunuz Kaç?

Bloodist

Üye
hani alışveriş merkezlerinde,lunaparklarda vb yerlerde bulunan yumruk makineleri vardır ya. En yüksek kaç yaptınıza32?Ve hangi şekilde vurursak daha yüksek puan yaparız?

biz hep yukardan aşağı doğru ve bileği döndürerek vururuz ben 3 haneli makinalarda kuzenimin bi cok sefer 999 yaptıgını gördüm cok zor bişey olmasa gerek kendimde 910-920

Biraz garentörüm herhalde tüm arkadaşlarım yanımda bu makinaya yumruk atmıştır ama ben makinanın kitlenipte bileğimin kırılma korkusundan dolayı hep uzak durmuşumdur... Bu korkuyuda çözemedim gitti zaten...

gray wolftaki çekinceyi anlayabiliyorum. bir anlık egoların esiri olup spor hayatından olmak var işin ucunda, bilek güreşi yaparken masanın ikiye ayrılması sonucu(katlanabilir portatif masa) kolunu kırmış birinin tavsiyesidir :D

o eklemler sandığınız kadar güçlü değil! kas gelişiyor ama iskelet sisteminiz aynı.. genetiğinizi değiştiremezsiniz..

evet arkadaşlar zoru başardım:D. dün cevahir e gittik.parayı makineye attım.2 3 adım kadar gerildim.hazırlandım.tam atacakken yandaki arkadaş topa vurdu.bende hızımı alamayarak yumruğumu makineye attım elim çok acıyor:S birdaha yumruk atmama kararı aldım.

Benim yumuruklarım sanırım pek etkili değil çünkü 875'in üstüne cıkamadım (:

ben yıllardır denemek istiyorum ama bi türlü şu makineye rast gelemedim :)

genelde 940 950 arası vuruyom bi kere 959 vurnuştum

Back
Yukarı