Yumruk kullanmadan en mükkemmel dövüş stili??

elım kırık vazıyetde suan duvara b anlık sınrle ters b seklde atggm yumrk yusnden.. bda yumrk atamycam dıe korkuorm.. o yuzdn smdden en sağlam yumruksuz b stil arıyorum

ktulemek gbı dglde tekvndo cok bast gbı gelıo.. martıal arts ı bılen warmı ???

martial arts da eller daha çok kullanılır gibi geliyo hem arkadaşımız elimi kullanmadan stil dememiş yumruk kullanmadan demiş çoğu dövüş sanatında yumruk kullanılmaz mesela ju-jutsu,judo,aikido yapabilirsin bunları zorluk derecesine göre yazdım en sert etkili olanı ju-jutsu.Ama şunu kastettiysen elini kullanmayacaksan taekwandodan iyisini bulamazsın sırf tekme vardır yumruk çok az

judo ve aikido senin için iyi bir seçim olacaktır. ikisini bir yapabilrsen aikidoda iyibir alt yapı elde etmiş olursun çok iyi bir hoca ile sabırla 3-4 yıl kendini vererek çalışırsan iyi yerlere gelirsin.

çok tesekkr ederm.. komk gelcek ama bir film var hepnz izlemsnzdr yenılmez adında , boıka dıe b karakter war onun dovus stılı nedr acba??

filimlerdeki stillere hiç bir zaman takılma çoğu gerçek dışıdır, camera çekimlerinde estetik gözüken, filimi seyrettiricek hareketlerdir. bu teknikler kısıtlıdır uçan tekme ,döner tekme, takla gibi sadece filimlerde kullanılır dövüş koreografları tarafından hazırlanır..

pekı bse solsem kvgada tekme ve takla ahengı kullanmak ıstyrmm:D yanı b ters tkla weya b doner tekme ıcn neyle baslamlym suan elım kırk ama en azndn bcklarmı ewde esnetemzmym ????

vdeodakı tekmeler oldkca ıı ama buna bde b kac takla katsak?

ewt bcklarm baya eksık dıormkı elım ıyılesene kdr salonda bacakmı calssam??

ewt bcklarm baya eksık dıormkı elım ıyılesene kdr salonda bacakmı calssam??
aslında tam vuruşlu karate ve muay thai gibi dalları tavsiye ederim.
neticede hala bir elin ve de iki ayağın sağlam, değil mi?

o zaman senin için gelsin; (sağlam tekme teknikleri olan bazı sporların listesi)

enshin
ashihara
kyokushin

taekwondo
muay thai
kickbox
viet va dao (memlekette bulunmaz ama yazdım yine de :p )
wushu-sanda
shotokan
budokai do

sokak için bence daha uygun olanların altını da çizdim.

İsabetli bir tekme ve dirsek ile karşındakini komaya sokabilirsin .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:41 ----------

pekı bse solsem kvgada tekme ve takla ahengı kullanmak ıstyrmm:D yanı b ters tkla weya b doner tekme ıcn neyle baslamlym suan elım kırk ama en azndn bcklarmı ewde esnetemzmym ????

Ters takla o kadar kolay değil .Yaşadığın çevrede trampolin varsa ilk orda başla derim ben atıyordum fakat bir gün soğukken attım minderin üstünde birşey olmaz diye boynumun üstüne düştüm bir dahada atmadım 4 5 ay .Bu arada elin alçıdan çıktıktan 1 2 ay sonra tekrar yumruk atabilirsinhyper_

Back
Yukarı