Yulaftan nefret edenler grubu açilsin :)

Şu anda 0 tuz 0 yağ 100gram yulaf ezmesi + 8 yumurta beyazı yiyorum. KUSUCAM ARTIK BU TATTAN NEFRET EDİYORUM!!!!!11
 
aynı ogunu bırazdan yıyecegım, yulafın tadı olmadıgından ıgrenme gıbı bı durumumda soz konusu degıl acıkcası.. benım agız tadımda bı seyın ıyı veya kotu bır tadı olması lazım begenmek veya kotu bulmak ıcın ama yulafın tadı tuzu aroması vs. hıcbırseyı yok o yuzden sorun olmuyor...
 
Sıcak sütün içine biraz muzlu protein tozu onun içinede yulafları koyuyorum. Biraz bekleyince güzel bir tadı oluyor. Ama yumurtaya daha bi çare bulamadık. Yulaf değilde yumurtadan nefret edenler grubu olsa katılırım :) ...
 
yumurtanın ve lor peynirin tadı, haşlanmış tavuğun kokusu... bu sporda iz bırakan lezzetler sanırım :)
 
Ben yiyince kendimi at gibi hissediyorum çok acayip bir tadı var kuru igrenç ton balığına vuruyorum bu aralar
 
yazık ediyorsunuz arkadaşlar şu yulafa...faydaları saymakla bitmiyor
geçen gün televizyonda kansere iyi gelen gıdalardan biri olduğu haberi verildi
 
bulk dönemdee yulafı 70 grama çekip light kaşarla birlikte 1 yumurta sarısı ekliyordum. O zaman güzel oluyordu. Böyle çekilmiyor valla. Bundan ötürü bugün 1 tam yumurta 5 yumurta beyazını tavada yağsız yapıp çavdar ekmeğiyle yedim. Bu daha keyifli oldu.
 
sürekli marka değiştiriyorum kırmızı meyveli,çukulatalı,sade vs onun için iğrenme olmuyor bende. ama tavuk kokusu ve lor beni bitiren ikili.
 
dün doğum günümdü ve işte hediyem ablam 6 kutu yulafa bi kurdela takıp doğum günümü kutladı kendimi at gibi hissediorum yanlz mutlu oldm :)
 
bence tadı hiç kötü değil sütle karıştırıldığında hatta güzel bile,severek yiyorum ben sütle. suyla ,meyvasuyuyla fln irenç oluyor ama
 
yulaf ezmesi tarifi

bench_OMerhaba,

Yulaf ezmesi ve yumurtanın beyazının hoşuma gitmeyen tadlarını en aza indirgemek için dün yeni smoothie blender aldım(şu meyveleri,meyve sularını buzla karıştıran makineden).
Makinanın cam haznesine yaklaşık 180 ml yulaf ezmesi + 4 ad. büyük yumurta beyazı(haşlanmış) + 250 ml yağlı süt ve birazda tatlandırması için harnup pekmezi(keçiboynuzu) koydum.Ve makine bunları parçalara bölüp sıvılaştırana kadar çalıştırdım.
Tadı çok lezzetli değildi ama rahat şekilde içebildim.Bunları kahvaltıda katı tükettiğim zamanlar aklıma geldiğinde hem zaman hem de lezzet açısından çok doğru karar verdiğimi anladım.
Tavsiye ederim.
 
arkadaşlar hala keşfetmemiş olanlar için söylüyorum 1 büyük muzu ezip yoğurt kıvamına getirin içine 100 gr yulaf ekleyin ikisini ezerek karıştırın ben böyle tüketiyorum o kadar alıştım ki yaş pastadan daha güzel benim için mutlaka deneyin beğeniceksiniz
 
Back
Yukarı