![[IMG]](http://www.yemek.im/wp-content/uploads/2011/04/yulafli-tatli.jpg)
**Yulaflı Süt Tatlısı**
1 Su bardağı Yulaf Ezmesi
3.5 Su bardağı Süt
1 Tatlı kaşığı Nişasta veya Un
İsteğe göre 1-2 yemek kaşığı Şeker
1-2 fiske tarçın
1 Paket Vanilya
Arzuya göre fındık , fıstık , ceviz vs. ile süslenilebilir.
Yapılışı: Süt tencereye koyulur , sonrada içine yulaf , un veya nişasta , şeker , tarçın eklenir. Bu karışım iyice karıştırılarak kısık ateşte pişirilmeye başlanır. Karışım ısınmaya başlayınca vanilyada eklenir. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Arzuya göre üzeri süslenir. Ilık veya soğuk olarak tüketilir.
Not: Mod arkadaşlar dalgınlığımıza geldi yanlış bölümde açmışız konuyu.
Son düzenleme: 20 Temmuz 2011