yulaf kepeği + yumurta beyazı

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve ryuk tarafından 6 Mayıs 2013 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. ryuk
    Offline

    ryuk Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    55
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    arkadaşlar ben sabahları yulaf kepeği + 100 gram lor peyniri + 4 yumurta beyazını çırpıyıroum sonrada tavada 2 dakıka haşlayıp yiyorum o yumurta beyazları haşlanınca içindeki protein değerlerinde bir değişme söz konusu olmuyor değilmi ve ya çırpınca ?
     
  2. ryuk
    Offline

    ryuk Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    55
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Yukari....
     
  3. uzzman
    Offline

    uzzman Yeni Üye

    Katılım:
    10 Eylül 2012
    Mesajlar:
    280
    Beğenileri:
    52
    Ödül Puanları:
    0
    Tavada nasıl haşlıyorsun?
     
  4. ryuk
    Offline

    ryuk Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    55
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    her iki yüzünüde 1 er dakika çok hafif yağda kızartıyorum-haşlıyorum gibi bişey oluyor kısacası her iki tarafınıda 1 er dakika pişiriyoru desem daha doğru olur sanırım
     
  5. boksbody
    Offline

    boksbody Özel Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2012
    Mesajlar:
    4.471
    Beğenileri:
    2.870
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş