Yulaf Ezmesini Sıcak Su İle Yemek

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve geceyar20 tarafından 10 Ağustos 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 11 üye.
  1. geceyar20
    Offline

    geceyar20 Üye

    Katılım:
    15 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    141
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    P90x Koç'u
    Yer:
    Denizli
    Yulaf ezmesini bir kaba koyup ve cattle suyu koyup kaynatınız sonra kaynattığınız suyu yulaf ezmesinin üstünü örtecek kadar koyup üstüne bir tutam tarçın atıp yiyebilirsiniz.Nede Olsa Vücudun Kaliteli Karbonhidrata İhtiyacı var.Malum Ramazan ayındayız ve bu yiyeceğiniz yulaf size gün boyu olan enerjinizi karşılıyor buyrun afiyet olsun :)hyper_
     
  2. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Tesekkur ederiz geceyar20. Ancak bu genel anlamda yapilan bir uygulama, sahsi dusuncem pek yemek tarifi olarak adlandirilamaz.
     
  3. geceyar20
    Offline

    geceyar20 Üye

    Katılım:
    15 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    141
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    P90x Koç'u
    Yer:
    Denizli
    Ben Tşkr ederim brhmcr. Yani bende bu bilgi ile katkıda bulunurum diye açmıştım
     
  4. jackmaldow
    Offline

    jackmaldow Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    293
    Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    LA / California
    Güzel tarçın ı hiç denememistim spor a yeniden başlayınca deneyeceğim .
     
  5. fgroan
    Offline

    fgroan Üye

    Katılım:
    21 Ekim 2012
    Mesajlar:
    216
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    kickboxer
    Yer:
    istanbul- sarıyer
    birazda zencefil eklense iyi olabilir
     
  6. flamel
    Offline

    flamel Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    251
    Beğenileri:
    104
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    mühendis
    Nesquik ile de güzel gidiyor yulaf.. :)
     
  7. starlnk35
    Offline

    starlnk35 Üye

    Katılım:
    25 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    84
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    28
    Ben 2 bardak süte 1bardak yulaf ezmesini atıp pişiriyorum. bal ve tarçın atıyorum gayet güzel oluyor.
     
  8. yiğit1357
    Offline

    yiğit1357 Üye

    Katılım:
    13 Haziran 2012
    Mesajlar:
    505
    Beğenileri:
    85
    Ödül Puanları:
    28
    süt kuru üzüm tarçın aşure gibi oluyo :)
     
  9. Aranel
    Offline

    Aranel Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2012
    Mesajlar:
    1.008
    Beğenileri:
    611
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    evet denedim ben bunu, çok güzel oldu :)
    içine biraz da fındık, fıstık attım ufak ufak parçalayarak
    malum aşureyi direk yiyemiyoruz :p
     
  10. yiğit1357
    Offline

    yiğit1357 Üye

    Katılım:
    13 Haziran 2012
    Mesajlar:
    505
    Beğenileri:
    85
    Ödül Puanları:
    28
    Aynen :):)
     
  11. exsisman
    Offline

    exsisman forum Kurdu

    Katılım:
    6 Eylül 2012
    Mesajlar:
    1.063
    Beğenileri:
    774
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Almanya

    her sabah yaparim, harika oluyor vallahi. Sabah olsada tekrar yesem :D
     
  12. yiğit1357
    Offline

    yiğit1357 Üye

    Katılım:
    13 Haziran 2012
    Mesajlar:
    505
    Beğenileri:
    85
    Ödül Puanları:
    28
    Aynen akşamları sakat :)
     
  13. emrea16
    Offline

    emrea16 Üye

    Katılım:
    2 Kasım 2012
    Mesajlar:
    100
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Masabaşı
    Yer:
    İstanbul
    yüzme antremanlarımdan 1-1,5 saat önce 100gr eti yulaf +1 tatlı kaşığı bal + göz kararı tarçını sıcak su ile pişirip lapa kıvamına getirip yiyorum. (bi nevze çamur kıvamı gibi :) )
    başka türlü yemeyi beceremiyorum şu keratayı . en yenilebilir şekil bu oluyor benim için
     
  14. exsisman
    Offline

    exsisman forum Kurdu

    Katılım:
    6 Eylül 2012
    Mesajlar:
    1.063
    Beğenileri:
    774
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Almanya
  15. enwer-34
    Offline

    enwer-34 Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2009
    Mesajlar:
    269
    Beğenileri:
    280
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    havaalaninda isci
    Yer:
    İstanbul
    yulafa az su at mikoroda kaynat cikart üzerine bir dilim kasar peyniri ile lapa haline getir afiyet olsun
     
  16. zero59
    Offline

    zero59 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2014
    Mesajlar:
    790
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Tekirdağ
    suda 10 15 dk kaynatılıp yenilebilyiormu yulaf ezmesi bi zararı yokmu
     

Sayfayı Paylaş