Youtube'da Bir kanal Buldum :)

Beyler adam doğru söylüyor Natural 50 cm kol bile gördüm ben. Ananemin kolu bile şu an bu seviyelerde, yani zor değil. Yapmayın etmeyin. (İronik bir yaklaşım :) )

Tüm videoları çok ilgi çekici bir kanal :D hepsine teker teker dislike attım cidden cahilde olsa insan cahil cesareti deniliyor ya iyi helal olsun valla :D

Adamın hakkında kısmına yazdığı şeye bak :
"arkadaşlar 20 yılllık fitness araştırmacısı ve hocasıyım,dünyada kimsenin edinemediği sırlara bilgilere sahibim"

:D :D Adamın sırları kendine yaramamış ki :D . Bir SCHWARZ'a bak birde bu 20 yıllık arkadaşa :D :D :D Adamın "consantre körl"(yazıma bak :D ) NİZAMİ bir videosunu izlesene :D .
Gerçek 20 Yıllık Tecrübeli SCHWARZXXL Hocamın omuz çalıştığı ağırlık bu adamın göğüs+omuz çalıştığı ağırlıktan fazladır :) , Zaten vücut farkı ortada,gerçek sırların kimde olduğu da.

Adamın hakkında kısmına yazdığı şeye bak :
"arkadaşlar 20 yılllık fitness araştırmacısı ve hocasıyım,dünyada kimsenin edinemediği sırlara bilgilere sahibim"

:D :D Adamın sırları kendine yaramamış ki :D . Bir SCHWARZ'a bak birde bu 20 yıllık arkadaşa :D :D :D Adamın "consantre körl"(yazıma bak :D ) NİZAMİ bir videosunu izlesene :D .
Gerçek 20 Yıllık Tecrübeli SCHWARZXXL Hocamın omuz çalıştığı ağırlık bu adamın göğüs+omuz çalıştığı ağırlıktan fazladır :) , Zaten vücut farkı ortada,gerçek sırların kimde olduğu da.
şuan tek korkum. acaba bu adam kahvede oturmaktan sıkılmış zeki bir abimiz olupta bizim gibileri oltaya mı getirmeye çalışmış diye düşünüyorum :D gerçek olması güç ya :D consantre yazıp cheat curlu yapıyor ve 45 dediği kilo en fazla 15kg :D çok ilginç

Yalnız adamin vücudu çok geniş çatısı yani. Atletli fotolarda johnny bravo gibi çıkmış. :D Göğüsleri sarkmasina rağmen yüzde 12 yağ oranında olduğunu iddia etmesi komik ama :D gene de baya kas kütlesi vardır ama baya yağlı

Back
Yukarı