1.Öğün: 3 haşlanmış yumurta beyazı, 2 tam haşlanmış yumurta, 30 gr. tam yağlı peynir, 22 gram zeytin, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 20 gr. yeşil biber, 10 gr. fındık.
--------------------
2.Öğün: 255 gr. haşlanmış makarna, 155 gr. haşlanmış tavuk göğüsü, çoban salata.
--------------------
3.Öğün: 1-2 küçük Dilim, patates ve sebze yemeği (haşlama türü), 60 gram kepekli ekmek.
--------------------
4.Öğün: Salata, üzerine 1 yemek kaşığı zeytin yağı, 25 gram fındık, 100 gram yoğurt, 4 beyaz, 1 tam yumurta ile üstüne baharat döküp omlet yaptım yedim.
--------------------
5.Öğün: 225 Gr. Haşlanmış Tavuk Göğüs eti, Bol salata.
Bu gün karbonhitratı 100 ün altında tuttum yağ yükselttim, sizde böyle yaparsanız yağı yükseltin proteini değil, fazla protein toksiktir.Bugün üstümden şırıl şırıl su döküldü, öyle böyle değil baya terledim 4-5 tane rahat tişört değiştirdim.Vücudumun su tuttuğunu biliyordum ancak bu kadarını beklemiyorum.Ve öğün aralarında toplam 3 tane Şekersiz, Kremasız NesCafe içtim.[DOUBLEPOST=1398542228][/DOUBLEPOST]1.Öğün: 3 haşlanmış yumurta beyazı, 2 tam haşlanmış yumurta, 30 gr. tam yağlı peynir, 22 gram zeytin, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 20 gr. yeşil biber, 10 gr. fındık.
--------------------
2.Öğün: 255 gr. haşlanmış makarna, 155 gr. haşlanmış tavuk göğüsü, çoban salata.
--------------------
3.Öğün: 1-2 küçük Dilim, patates ve sebze yemeği (haşlama türü), 60 gram kepekli ekmek.
--------------------
4.Öğün: Salata, üzerine 1 yemek kaşığı zeytin yağı, 25 gram fındık, 100 gram yoğurt, 4 beyaz, 1 tam yumurta ile üstüne baharat döküp omlet yaptım yedim.
--------------------
5.Öğün: 225 Gr. Haşlanmış Tavuk Göğüs eti, Bol salata.
Bu gün karbonhitratı 100 ün altında tuttum yağ yükselttim, sizde böyle yaparsanız yağı yükseltin proteini değil, fazla protein toksiktir.Bugün üstümden şırıl şırıl su döküldü, öyle böyle değil baya terledim 4-5 tane rahat tişört değiştirdim.Vücudumun su tuttuğunu biliyordum ancak bu kadarını beklemiyorum.Ve öğün aralarında toplam 3 tane Şekersiz, Kremasız NesCafe içtim.