Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

ben bu patrona harbi dalacağım bugun tavuk yıyemedım ve iş yüzünden 6 saatte bir yedım nerdeyse. o yzuden toplu yedım smdı ant. a gidiceğim.

1.Öğün: 2 Şekersiz, Kremasız Nescafe, 7 yumurta beyazlı omlet, çok az sarısı, salata, 150 gr sütle tarçınlı meyveli müsli, 1 elma daha.

2.Öğün: 300 gr makarna, 100gr müsli yoğurtlu ve tarcınlı.. fazla oldu bi an ama gene bacak mide cardio gireceğim ve dediğim gibi iş dolayısıyla kalori tamamlayamıyorum.

ant oncesi: son c4 performans arttırıcı, şekersiz, kremasız nes cafe.

200 ge bulgur
200 gr yoğurt
165 gr tavuk
Ara sek kahve
Buzlu yeşil Cay

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ant sonrası yemek: elma, domates, salata, marul, 3 yumurta beyazı 1-2 damla sarısı omlet, biraz tuz ve baharatlı, 160 gr makarna kepekli.

Sabah
1 ölçek optımun
1 tabak tarhana çorba
5 yumurta
100 gr yulaf
Sek kahve

Beslenmem hakkında bir daha yazıyorum arkadaslar.Ben kahvaltı yapmam, sabah 1.5 litre suyu içerim, uyandıkdan 3-4 saat sonra komplex karb yag proteınmı alırım 4-5 saat sonra yerım ant oncesı olur sonra ant sonraası yrm 1-2 ogun daha.. yan 4-5 ogun yerim, ama kahvaltı hıc yapmam.ara sıra yaparım.bunun sebebide, sabah insülin uyuyor, growht hormonu vs. en üst düzeyde ve sabah body antrenmanı yapmıyorsam hıc almam yaparsamda o karbonhitratı sebzeden alırım.. ve cardio dan korkmayın aç karnına yapın cunku yavas kasılan lifleri kullanırız cardioda.. cardiodan sonra 1 saat sonra yerim gene, yani bu yöntem aslıdna yaşam tarzım.küçükkende hep aç karnıan gidip futbol oynardım kahvaltı sevmezdım 2-3 saat de ne bulsam yerdım gun boyu yeterdi bana, ben böyle seviyorum.ve antrenman sonrası caım meyve çekmezse veya cıkolata bitter yerim veya meyve, ama kalori tamamlamak için, ister kilo almak isteyin, ister vermek sekerden uzak durun.. ilk baslardada yazmıstım burda, antrenman sonrası kortizol salgılanmaz, çok aç kalırsanız salgılanır.antrenman sonrası growt ve testesteron hormonu ve gibi gibi hormonlar en üst seviyede olur ve vücud gelişimek için kendini çok iyi ayarlıyor kendini besinlere yavas yavas ayarlarken bam die şeker alırsanız 2 hormonun kıçına tekmeyi basmış olursunuz arkadaşlar.. bu hataya düsmeyin. :) sabah nasıl baslarsanız günün sonundada osunuz arkadaslar.. ogle komplex karb alabilirsiniz.böylece insülin yükselmez. ;) kahvaltı günün en büyük öğünü değildir, yanlıs büyütüldük malsef. :)

Ciko,resimlerini acamadim ama olsun cesaret edip yüklemissinya oda yeter görmüs kadar oldum,yilmak yok calismaya devamm:):)

Çiko foto galerisi istiyoruz senden;) bizim yüzümÜzden siteye girmiyor bekçi kardes

Öğlen 150 gr makarna
150 gr tavuk
200 gr yoğurt
Antrman
Antrman sonrası
1 ölçek optımun
5 gltutamin
50 gr gainer basit karbo yerine alıyorum
Ara öğün
Muz orta
Yeşil elma
Aksam
100 gr makarna
150 gr tavuk
100 gr yoğurt
30 gr fıstık
Gecede 3 tablet multiviramin alıcam

çok iyi aziz. :)

1.Öğün: 3 tam yumurta haşlanmış, bol sebze, tarçınlı, tomurcuk yuvarlak tomurcuk şeklindde hardallı 200 gr yoğurt.

2.Öğün: 3 yumurta beyazı, 210 gr kepekli makarna, salata.

3.Öğün: 300 gr kepekli makarna, sebze yemeği, 100 gr yoğurt üstüne.

4.Öğün: 2 elma, 45 gr karısık kuruyemis.

Antrenman öncesi: CLAA

Antrenman: Halı Saha Maçı

5.Öğün: 300 gr tavuk göğüs eti, salata. :)

hele sukur tavuk yedım patrondan ızın koparım maça gıttıkten sonra alıp getırdım bı 5 kilo :D bundan sonra ısterse ızın vermesın 2-3 gundur dengem bozuldu ya la. :)

Sabah 1 ölçek whey
1 saat sonra
5 yumurta 1 sarı
Üstüne 150 gr yarım yaglı yoğurt
Sek kahve
Ve 50 gr yer fıstığı

suan elımde bi sürü claa var :) salonda calıstıgım zamanlar almsıtım. ama hıc aklımaz gelmezdi, zaten 1-2 haftadır basladım kullanmaya hergun degısık kullanıyorum..

Olimp Cla + L-Carnitine 60 Kapsül, [URL='https://www.supplementler.com/urun/weider-cla-capsule-150-kapsul-703']Weider Cla Capsule 150 Kapsül, bide uzun akrtonda dikdörtgen kutulu vardı kutusun uattım mıltıpowermıydı neydı yazdım buraya aslıdna bakarsan gororursun.. bu arada weider çok az var ııcınde, 10 tane felan salondakı hoca kullanıyordu verdı bana daha dorusu ben stedım :D[/URL][DOUBLEPOST=1398502177][/DOUBLEPOST]alıyorsan weider al harbıden etkısını gorursun :D

Öğle 1
200 gr bulgur
150 gr tavuk
200 ge yoğurt
Idman
Bacak ön kol
Idman sonrası
1 ölçek whey
4 gltutamin
40 gr gainer basit karbo yerine
30 dakika sonra
30 dakika kardio
2 bcaa ve gltutamin
2 adet magnezyum
1 adet yeşil elma

Aksam 1

150 gr bulgur
150 gr tavuk
100 gr yoğurt
60 gr yulaf
Ara
Sek kahve
Gece multıvıtamın

1.Öğün: 3 haşlanmış yumurta beyazı, 2 tam haşlanmış yumurta, 30 gr. tam yağlı peynir, 22 gram zeytin, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 20 gr. yeşil biber, 10 gr. fındık.

--------------------

2.Öğün: 255 gr. haşlanmış makarna, 155 gr. haşlanmış tavuk göğüsü, çoban salata.

--------------------

3.Öğün: 1-2 küçük Dilim, patates ve sebze yemeği (haşlama türü), 60 gram kepekli ekmek.

--------------------

4.Öğün: Salata, üzerine 1 yemek kaşığı zeytin yağı, 25 gram fındık, 100 gram yoğurt, 4 beyaz, 1 tam yumurta ile üstüne baharat döküp omlet yaptım yedim.
--------------------

5.Öğün: 225 Gr. Haşlanmış Tavuk Göğüs eti, Bol salata.

Bu gün karbonhitratı 100 ün altında tuttum yağ yükselttim, sizde böyle yaparsanız yağı yükseltin proteini değil, fazla protein toksiktir.Bugün üstümden şırıl şırıl su döküldü, öyle böyle değil baya terledim 4-5 tane rahat tişört değiştirdim.Vücudumun su tuttuğunu biliyordum ancak bu kadarını beklemiyorum.Ve öğün aralarında toplam 3 tane Şekersiz, Kremasız NesCafe içtim.[DOUBLEPOST=1398542228][/DOUBLEPOST]1.Öğün: 3 haşlanmış yumurta beyazı, 2 tam haşlanmış yumurta, 30 gr. tam yağlı peynir, 22 gram zeytin, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 20 gr. yeşil biber, 10 gr. fındık.

--------------------

2.Öğün: 255 gr. haşlanmış makarna, 155 gr. haşlanmış tavuk göğüsü, çoban salata.

--------------------

3.Öğün: 1-2 küçük Dilim, patates ve sebze yemeği (haşlama türü), 60 gram kepekli ekmek.

--------------------

4.Öğün: Salata, üzerine 1 yemek kaşığı zeytin yağı, 25 gram fındık, 100 gram yoğurt, 4 beyaz, 1 tam yumurta ile üstüne baharat döküp omlet yaptım yedim.
--------------------

5.Öğün: 225 Gr. Haşlanmış Tavuk Göğüs eti, Bol salata.

Bu gün karbonhitratı 100 ün altında tuttum yağ yükselttim, sizde böyle yaparsanız yağı yükseltin proteini değil, fazla protein toksiktir.Bugün üstümden şırıl şırıl su döküldü, öyle böyle değil baya terledim 4-5 tane rahat tişört değiştirdim.Vücudumun su tuttuğunu biliyordum ancak bu kadarını beklemiyorum.Ve öğün aralarında toplam 3 tane Şekersiz, Kremasız NesCafe içtim.

Arkadaslar günlügünüzü takip ediyorum ama sanki yanlis giden bisiyler var,Aziz Han yediklerine bakiyorum günlük aldigin KH miktari,yedigin yulaf makarna v.s neredeyse birak diyeti bulk yapan birisininki kadar,Ciko nun yediklerine bakiyorum ne kadar bol KH aliyorum karboyu kesmiyorum karbo yu kesmeyin desede aldigi KH miktari bana göre yüksekte olsa yine orantili sevilere yakin,diger taraftan cikonun bu KH olayindaki düsüncelerine yani bol KH alip zayiflicam düsüncesine hic katilmiyorum fakat iddia ettigi kaslarda su olur yag olmaz bol KH alin felan teorilerini acikcasi ilk defa duyuyorum ve bu konudaki düsüncelerine yabanciyim bu sebeptende uzaktan takip ederek sonuclari bekliyorum.
Umarim ikinizde hedeflerinizde basarili olursunuz.[DOUBLEPOST=1398574964][/DOUBLEPOST]Dik kafali,illaki böyle olucak,böyle olmak zorunda giibi düsüncelere sahip birisi degilimdir,benim icin hedef önemlidir hedef ayniysa bu hedefe nasil ulasildiginin benim icin bir önemi yoktur,sizlerin hedefide yag yakmak ve bu hedefe nasil ulastiginizin bir önemi yok,ister cok KH ile ister az KH ile ama benim merak ettigim bu yol ile hedefe ne kadar ulasabileceginiz.

abi iyi güzel yağ yakıyorum karbonhitratla ama soun harbi vücut um su tutuyor.dün bi düşrüdüm heryerim su oldu ya. karbonhitrat bana göre değil keseyim diyorum bu sefer hayal görüyrm cıkolatalar vs ödül koyuyorum dalıyorum abur cubura. :D

Ben haftada 5 gun kardio yapıyorum sabah yulafı yemedım bulgurda aZdı onun yerine ben de yag yakıyorum off günüme bakarsan karbo minimum hem kas kütleside koymak ıstyrum On günlerde biraz karboyu yüksek tutuyorum o yüzden off ta içtiğin yeşil cayın haddi hesabı yok dengeliyorum yani

Off
Kahvaltı
1 ölçek whey
1 saat sonra
5 yumurta
1 saat sonra
45 gr yer fıstığı
Sek kahve
Ve yeşil Cay alıcam bitmiş

Back