abi usb girişi sorunlu gece 2 de geldim işden olmadı.şuan işteyım gelince bakalım yükleyebilecekmiyim.

aslında sadece sırt ve alt karın foto atmak istiyorum onden fotoyu saklıyıp defıne bıtınce komple atmak hedefım aslında.

[DOUBLEPOST=1398199391][/DOUBLEPOST]1.Öğün: 5 Yumurta beyazı, kekik vs. baharat karışımı omlet.Güzelce dağıtmadan katladım yanında ıspanak, salata koyu yedim, 15 gr zeytin, 200 gr tarçınlı yoğurt, 1 adet domates.
2.Öğün: Yağı süzülmüş 120 gram Ton Balığı, 3 dilim tam tahıllı ekmek, 5-6 kaşık yoğurt, 1 porsiyon yeşil fasulye patlican vs. karışım ısebze yemeği 2 kaşı kzeytin yağı ile.
3.Öğün: 200 Gram lapa bulgur, 155 gram tavuk göğüsü, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 100 gr brokoli.
4.Öğün: 200 Gram lapa bulgur, 100 gram tavuk göğüs, marul salatası.
Antrenman Öncesi: Şekersiz, Kremasız NesCafe, 2 Beef amino (artık bitti), C4 Performans arttırıcı.
Antrenman: Bacak, Mide (napayımbilek sakat canım sıkılıyor kalamıyorum antrenmansız)
Antrenman Sonrası: Amino karışımı 4 tablet, 3 tablet BCAA (bitti), yarım ölçek whey, CLAA.
5.Öğün: 200 Gram Tavuk göğüs eti, marul, yeşil uzun soğan salatası, 150 gr yoğurt üstüne tarçın, onunda üstüne 5 gr kakao, dondurdum biraz yedim.