Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

aynen dostum iy igidiyorsun mutfak tartısı aldınmı? cok ıse yarıyor bu arada o hasladıgın 500 gr tavuk pısınce 350 gr oluyor haa haberin olsun knki. :)

Cig halini hesapliyor herkes bir cok yerdede cig halinin bilgileri verilmis. 100 gr tavuk gogsu haslaninca 70 gr oluyor fakat icindeki protein degeri 20-23 gr degismiyor diye okumustum. Sonucta eksilen tavuk degil icindeki su oldugu icin sudada protein yok :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni beslenmem
Sabah
1 ölçek whey
5 yumurta
Ara
100 gr yulaf
Öğlen
250 gr makarna kepekli
200 gr tavuk
100 gr yoğurt
Idman
Idman sonrası
1 ölçek whey
100 gr gainer
4 gltutamin
Ara
Muz
Aksam
100 gr malarna
100 gr tavık
100 gr yoğurt
Gece multıvitamin
Kalori 2480
Protein 200
Karbo 275
Idman günleri böle

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bugun 2500 calori aldım :/ fazlamı yedım acaba 240 0calori almam lazımdı ama cıft ıdman yaptım doğru ya normalde 2400 almam lazım 1 ıdman daha yaptım. :)

1.Öğün: 150 gram müsli, 150 ml süt, tarçın, soğan, 1 kaşık sürme peynir, 20 gr zeytin.

Antrenman Öncesi: Şekersiz, Kremasız NesCafe, C4 Performans arttırıcı, 2 bcaa, 2 claa.

Antrenman: Bacak, Mide.

Antrenman Sonrası: 12 Gr %54 kakao'lu bitter çikolata, 4 Bcaa, 4 Beef Amino, 3 Amino karşımı, Yarım ölçek whey.

2.Öğün: 4 adet yumurta beyazı, 100 gram haşlanmış tavuk göğüs eti, 250 gram haşlanmış kepeğinden ayrılmamış doğal köy bulguru makarna karışımı, 100 gram yoğurt, üstüne biraz tarçın.

3.Öğün: 240 Gram Bulgur, Makarna karışımı haşlanmış, 120 Gram tavuk göğüs eti, 5 zeytin.

Antrenman: Halı Saha Maçı:

4.Öğün (ant sonrası): 120 gram mercimeklı bulgurlu çiğ köfte az zeytin yağlı, 50 gram kepekli makarna, 45 gram tam tahıllı ekmek, 30 gram fındık, 80 gram tavuk göğüs et. (zor durdurdum kendimi)

Toplam Calori: 2500. 2600 diyim ben o köftenın ıcınde baska biseyler olabilir. :D normalde 2400 almam lazımdı cıft ıdmandı o yzden böyle.

Aksam
100 gr taze fasulye
100 gr patlıcan kıymalı yemek
1 dilim köy ekmegi
100 gr yoğurt
Gece
3 adet multıviramın
2 adet kalsiyum

Sabah
1 ölçek whey
5 yumurta
Ara öğün
100 gr yulaf
Öğlen
100 gr kepekli makarna
200 gr tavuk
200 yoğurt
30 dakika hafif kardio
4 amino
Ara öğün 40 gr tuzlu fıstık

abi usb girişi sorunlu gece 2 de geldim işden olmadı.şuan işteyım gelince bakalım yükleyebilecekmiyim. :) aslında sadece sırt ve alt karın foto atmak istiyorum onden fotoyu saklıyıp defıne bıtınce komple atmak hedefım aslında. :)[DOUBLEPOST=1398199391][/DOUBLEPOST]1.Öğün: 5 Yumurta beyazı, kekik vs. baharat karışımı omlet.Güzelce dağıtmadan katladım yanında ıspanak, salata koyu yedim, 15 gr zeytin, 200 gr tarçınlı yoğurt, 1 adet domates.

2.Öğün: Yağı süzülmüş 120 gram Ton Balığı, 3 dilim tam tahıllı ekmek, 5-6 kaşık yoğurt, 1 porsiyon yeşil fasulye patlican vs. karışım ısebze yemeği 2 kaşı kzeytin yağı ile.

3.Öğün: 200 Gram lapa bulgur, 155 gram tavuk göğüsü, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 100 gr brokoli.

4.Öğün: 200 Gram lapa bulgur, 100 gram tavuk göğüs, marul salatası.

Antrenman Öncesi: Şekersiz, Kremasız NesCafe, 2 Beef amino (artık bitti), C4 Performans arttırıcı.

Antrenman: Bacak, Mide (napayımbilek sakat canım sıkılıyor kalamıyorum antrenmansız) :D

Antrenman Sonrası: Amino karışımı 4 tablet, 3 tablet BCAA (bitti), yarım ölçek whey, CLAA.

5.Öğün: 200 Gram Tavuk göğüs eti, marul, yeşil uzun soğan salatası, 150 gr yoğurt üstüne tarçın, onunda üstüne 5 gr kakao, dondurdum biraz yedim.

Son düzenleme:
keskı ndursun dıe karnımı sısırdım biraz :)
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

http://www.resimupload.net.tr/?di=6W9E

http://www.resimupload.net.tr/?di=KMAO[DOUBLEPOST=1398286922][/DOUBLEPOST]1.Öğün: 78 gram tavuk göğüs, 2 yumurta beyazı 1 tam yumurta karşımı yemek, 78 gram kepekli ekmek, 25 gram zeytin, 1 adet domates, 20 gram marul.

2.Öğün: 130 gram tavuk göğüs eti, 185 gram lapa bulgur.

3.Öğün: 225 gram lapa bulgur, 25 gram kepekli ekmek, 100 gram tavuk göğüs eti.

Antrenman: Bacak, ABS, Cardio.

Antrenman sonrası: whey, 2 yeşil elma, 1 adet muz.

4.Öğün: 10 0gr pişmemiş makarna haşladım yedim işte olduğum için pişmiş tartamadım yanımda getirip işte yaptım, 150 gram tavuk göğüs eti, salata.

Son düzenleme:
son olarak su fotoyu koyuyum ıısık yuzunden oblıkler vs bellı olmamıs daha iyi bir foto çekince yüklerim. :) vucutta soguktu.. yag oranı %13 vucutta cok su var az kaldı devam..

Dostum günlüğüne dikkat ediyorum okuyorum bana da yağ yakım günlüğüm konu başlığı adı altında açtığım konuda yardımcı olursan sevinirim :-)

Sabah 1 ölçek whey
5 yumurta zeytın yağlı omlet bol baharat
10 zeytın
50 gr cavdar ekmegi
Sek kahve
Ve yeşil Cay

o göbek değil aziz dostum :D son fotodaanlarıs nzaten ısık dan dolayı belllı olmuyor vucud o yuzden şişirip sıktım alt karını ondan öyle oldu.

Ara öğün
40 gr fıstık
Öğlen
250 gr bulgur zeytın yağlı
220 gr yarım yağlı yoğurt
155 gr tavuk oda zeytın yağlı

Ara öğün
Shakerin içine full yeşil Cay
Buz gibi 15 tanede buz ve limon

Back