Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

Glutamın ve multıviramın sipariş ettim terazi bugun geliyor hadi bakalım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nasıl yağ yakacağımı anlayamadığım için isyan ediyorum :)[DOUBLEPOST=1397696259][/DOUBLEPOST]

Öncelikle benimle ilgilendiğin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Anlamaya çalışıyorum yağ yakımı olayını, yani mantığını çözmeye çalışıyorum. Eğer ben diyetimde 500 kalorilik bir açık bırakırsam vücut bu kaloriyi tamamen yağlardan mı karşılayacak? Bir de anladığım kadarıyla tüm öğünlerimi belirli bir süre içerisine sığdırmalıyım. Örneğin sabah 8 akşam 5 arasına. Böylece vücut en son 5 de yenen yemeği sindirdikten sonra sabah 8 e kadar kan şekerim yükselmeyecek düştüğü içinde glukagon hormonu salgılanacak ve vücudum yağ yakacak. O zaman ben yarından itibaren yaklaşık 1000-1100 kalorilik bir diyet yapacağım. Kepekli ekmek ve yağsız yoğurttan oluşacak bu diyetim ve akşam 5 den sonra yemek yemeyi keseceğim. Bir şeyler anlayabilmiş miyim yoksa yine mi olmamış :D Ne diyorsun Ciko Nat ?

Diyetle yağ yakımı yapmak istiyorsan, yöntemin Karatay olmalı.
Esas olarak protein ağırlıklı, kompleks karbonhidrat kullanılan, basit şekerden ve basit karbonhidratlar uzak durulan bir yöntemdir.
Yöntemde anahtar leptin hormonudur ve insülin hormonu kontrol altında tutulur.
Karatay hoca basit bir şekilde anlatmış.
Beslenme tarzı olarak body building sporuna da uygun.
Bence bu kitapta aradığın cevapları bulacaksın.

Öğlen
280 gr pilav lapa
200 gr tavuk
150 gr yoğurt
100 gr mercimek
Tartım geldi hele şükür

1.Öğün: 6 yumurta beyazı, 1 tam yumurtalı omlet. 80 gram kepekli ekmek, 200 gr haslanmıs makarna, 32 gram zeytin.

3-4 saat mahkeme vs, heycandan kalbım antrenman yapar gıbı atıyordu sanki 60 kilo dumbell benc press'in altına girmiştim, sırtımdan terlet dökülüyordu. :D

4.30 saat sonra Antrenman: Bacak. (makıneler ile çalıştım dirsekteki sorundan dolayı)

2.Öğün: 24 gr %54 kakaolu bitter çikolata, 4 tablet Bcaa, 5 gr L-Glutamin, Whey (çeyrek ölçek), 1 çay kaşığı zeytinyağı, Tüm amino asitlerin karşımı 2 tablet, CLAA.

3.Öğün: 180 Gram kepekli makarna, esmer pilav karşımı. (pirinç çok azdı), 170 gram tavuk göğüs eti, 5 yemek kaşığı yoğurt, 100 gram kepekli ekmek.

4.Öğün: 150 gram tavuk gogus, 255 gram haşlanmış patates, salata. (birazdan yicem)

5.Öğün: 80gram tavuk göğüs eti, salata, yoğurt. (daha yemedim)

Ciko göğüse 2 gün girmeye karar verdim bakalım nasıl sonuc slıcqm

pardon gene :D patatesi tamamen ıkardım 4.ogune sdace 25 gr kepekli ekmek koydum..kas kazandıgım için matebolizmam hızlandı ve daha fazla kalorıye ıhtıyac duyuyorum..yanı hedef 2100 calori..[DOUBLEPOST=1397742145][/DOUBLEPOST]Aziz göğüse 2 gün girmeye karar verdim derken?

aksam 80 gr tavuk yerıne 50 gr yıcem hıc aç değilim.. yanında salata bol brokolı ve ayran ıccem..

aziz kanki yarından ıtıbaren her ogun 100 gr-200 gr haslanmıs yesill fasulye tüketeceğim, 100 gr da 5-6 gr komplex karb var 4 ü lif. :) pazarda ödül verelim kendımıze calori aşmadan, ne dersin?[DOUBLEPOST=1397752750][/DOUBLEPOST]
Way way way gencler siz asmissiniz kendinizi tebrikler böyle devam.
biraz öyle oldu abi. :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı