birader eskı konularıma bak saçma sapan seyelr bende yaparıdm budnan 1-2 sene oncesıne kadar.ınan bana matebolızman afedersın kafayı yer, ölürsün, vucut her yedııgnı depolar, beyın fonksıyonları ölür.eınstein bi sınav yaparmıs kağıtları dağıtır ve ogrencısıne derki hocam sorular aynı, cevaplar farklı.. bu is bilime dayalidir, ben sahsen 1.5 hafta oldu bugun baktım 1 kilo almışım ve dıyetısyene gıttım 2 kılo kas alıp 1 kılo yag yakmısım..duzenlı beslen daha hızlı yakarsın... sık sık yemek nası yedıgıne baglıdır yaglı yersen normalde, karb cok alırsan evet kalorı açıgı evrmezsen yaglandıırır ozellıklede ciğerini.. madem aç kalmak ıstıyorsun paleo diyeti yap.

bende o sekıdle beslenıyorm, kucuklugumde nasıl besleniyorsam öyleyim.
Bugün hastanede işlerim vardı ve doktor odasında tartıldım 78 kiloydum yuh dedim aha kas geldi kesin dedim cunki aynada yağ yaktıgım ve kollarımın sırtımın irileştiğinin gördüm.sonra diyetisyene gittim ve geçen hafta çok ama çok az kas alırken, bu hafta yağ oranım %14,1 den %13,0 a düşmüş.Nasıl olur dedim, kasın içindeki suyumu aldım dedım evet dedi.. işte fark bu bol karb alıyorum hem kas inşaa ediyorum hemde hızlı yag yakıyorum..

ve bol yiyorum.

toplamda 150-200 gr kaliteli kas almışımdır, kalanı ise kası dolduran su.

çok ama çok mutluyum aynen böyle devam edeceğim karbonhitratı kesmeyeceğim.buarada karbonhitrattan kalori açığı verdiyseniz pek çekinmeyin derim, karbonhitrat şudur; KarbonHidrat. Karbon= KArbon atomundan gelir, Hitrat=Su demektir.Bu ikis ibirleştiği an bomba gibi olur insülin tetikler, önemli olan ordan hitratı 'ı yani suyu alabilmek.
3 saat önce uyandım 7-8 saat uyudum derin oh miss telefon çaldı uyandım 3-4 saattır hastanedeyım enrdeyse yenı geldım ve yaklaşık 2-3 saattır sureklı yuruyorum baya terledim.
1.Öğün: Kahvaltıdan 20 dk once muz, 110 gr kepekli ekmek, siyah tam tahıllı ekmek karışımı.6 Beyaz, 1 tam yumurtalı omlet, kimyonlu birazda üstüne tuz, 33 gr beyaz peynir, 40 gr zeytin.