Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

aynen dostum iy igidiyorsun mutfak tartısı aldınmı? cok ıse yarıyor bu arada o hasladıgın 500 gr tavuk pısınce 350 gr oluyor haa haberin olsun knki. :)

Hızlı aldan sipariş verdim 5 gündür gelmedi gelse rahatlıcam daga net bilgiye sahip olurum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Napalım 100 gr fazla yiyicez artık 10 kg alıp dolaba bölmeyi düşünüyorum

Öle yapıcam son olarak sek kahve ve tanında yarım litre yeşil Cay omuz trıpses karın antrman

Kalori hesaplamasını naısl yapıyorsun dostum?, türkce site varmı hesaplıyabileceğimiz, başarılar sana hedefinde.

Antrman sonrası 1 ölçek whey
Yarım saat sonra 80 gr gainer
Yarım saat sonra mercimek çorbası 50 gr tavuk yada yulaf yıyıcem

azizhan supeersın valla çözmuşsun ısı. :) kardesim benım kımın kardesı. :D

Cyrax, teşekkr eder dostum inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.. fittingo.com dan hesaplayabilirsin. :) burdanda kalorı ıhtıyacını hesapla ortadakı rakam yag yakmak ıcın alman gelreken rakam.. Calorie Calculator - Daily Caloric Needs[DOUBLEPOST=1397664589][/DOUBLEPOST]kas kazandığım için 100 kalori fazla yiyebbilirim normalde 50 calori ancak yedıgımızın 50 si gidiyor zzaten oto. :) o yuzden 1 calori. :)

1.Öğün: Kahvaltıdan 20 dk once muz, 110 gr kepekli ekmek, siyah tam tahıllı ekmek karışımı.6 Beyaz, 1 tam yumurtalı omlet, kimyonlu birazda üstüne tuz, 33 gr beyaz peynir, 40 gr zeytin.

2.Öğun: 100 gr pilav, 150 gr makarna, 155 gr tavuk göğus eti.

3.Öğun: 350 gr pilav makarna karşımı, tarçın ağzıma attım en sonunda acıklıgımı kessın dıye, 130 gram tavuk budu ve gogus karısımı. 30-40 gr bud karısımı vardı hrlde.

şimdide kahve içiyorum. :) şekersiz ve kremasız..

11 de halı saha maçım var, maç snrası bişe yemıcem.. maç oncesı fındık yicem. :)

haftada kaç gun spor yapıosan ısaretle cıkıyor zaten. :) dman gunu +100-200 alırım ben.

öğünler arası 3-4 saat oluyor ama kesınlıkle sabah ıle oglen arası 4-5 saat sadece 2 ogun 2-3 saatte bır yerım.. kalan yatıs saatıne kdr yemem yesemde yag yerım boylelıkle proteınde yıyebılırım bu durumda glugeyhon hormonum yağları yakıyor..[DOUBLEPOST=1397684347][/DOUBLEPOST]stygia benım sıstem zaten oyle, tek ben yaparım sanırdım o sıstemı bıle bılmıyordum. :) ama 10 gunde bır karb azalması yapmakta fayda var..

Yağ yakımını protesto mu ediyorsun ölüm orucuna girerek, anlamadım :) @adrion27
Nasıl yağ yakacağımı anlayamadığım için isyan ediyorum :)[DOUBLEPOST=1397696259][/DOUBLEPOST]
birader eskı konularıma bak saçma sapan seyelr bende yaparıdm budnan 1-2 sene oncesıne kadar.ınan bana matebolızman afedersın kafayı yer, ölürsün, vucut her yedııgnı depolar, beyın fonksıyonları ölür.eınstein bi sınav yaparmıs kağıtları dağıtır ve ogrencısıne derki hocam sorular aynı, cevaplar farklı.. bu is bilime dayalidir, ben sahsen 1.5 hafta oldu bugun baktım 1 kilo almışım ve dıyetısyene gıttım 2 kılo kas alıp 1 kılo yag yakmısım..duzenlı beslen daha hızlı yakarsın... sık sık yemek nası yedıgıne baglıdır yaglı yersen normalde, karb cok alırsan evet kalorı açıgı evrmezsen yaglandıırır ozellıklede ciğerini.. madem aç kalmak ıstıyorsun paleo diyeti yap. :) bende o sekıdle beslenıyorm, kucuklugumde nasıl besleniyorsam öyleyim.

Bugün hastanede işlerim vardı ve doktor odasında tartıldım 78 kiloydum yuh dedim aha kas geldi kesin dedim cunki aynada yağ yaktıgım ve kollarımın sırtımın irileştiğinin gördüm.sonra diyetisyene gittim ve geçen hafta çok ama çok az kas alırken, bu hafta yağ oranım %14,1 den %13,0 a düşmüş.Nasıl olur dedim, kasın içindeki suyumu aldım dedım evet dedi.. işte fark bu bol karb alıyorum hem kas inşaa ediyorum hemde hızlı yag yakıyorum.. :) ve bol yiyorum. :D toplamda 150-200 gr kaliteli kas almışımdır, kalanı ise kası dolduran su. :) çok ama çok mutluyum aynen böyle devam edeceğim karbonhitratı kesmeyeceğim.buarada karbonhitrattan kalori açığı verdiyseniz pek çekinmeyin derim, karbonhitrat şudur; KarbonHidrat. Karbon= KArbon atomundan gelir, Hitrat=Su demektir.Bu ikis ibirleştiği an bomba gibi olur insülin tetikler, önemli olan ordan hitratı 'ı yani suyu alabilmek. :)

3 saat önce uyandım 7-8 saat uyudum derin oh miss telefon çaldı uyandım 3-4 saattır hastanedeyım enrdeyse yenı geldım ve yaklaşık 2-3 saattır sureklı yuruyorum baya terledim.

1.Öğün: Kahvaltıdan 20 dk once muz, 110 gr kepekli ekmek, siyah tam tahıllı ekmek karışımı.6 Beyaz, 1 tam yumurtalı omlet, kimyonlu birazda üstüne tuz, 33 gr beyaz peynir, 40 gr zeytin. :)

Öncelikle benimle ilgilendiğin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Anlamaya çalışıyorum yağ yakımı olayını, yani mantığını çözmeye çalışıyorum. Eğer ben diyetimde 500 kalorilik bir açık bırakırsam vücut bu kaloriyi tamamen yağlardan mı karşılayacak? Bir de anladığım kadarıyla tüm öğünlerimi belirli bir süre içerisine sığdırmalıyım. Örneğin sabah 8 akşam 5 arasına. Böylece vücut en son 5 de yenen yemeği sindirdikten sonra sabah 8 e kadar kan şekerim yükselmeyecek düştüğü içinde glukagon hormonu salgılanacak ve vücudum yağ yakacak. O zaman ben yarından itibaren yaklaşık 1000-1100 kalorilik bir diyet yapacağım. Kepekli ekmek ve yağsız yoğurttan oluşacak bu diyetim ve akşam 5 den sonra yemek yemeyi keseceğim. Bir şeyler anlayabilmiş miyim yoksa yine mi olmamış :D Ne diyorsun Ciko Nat ?

Son düzenleme:
Sabah off gün
1 ölçek whey
1 saat sonra 5 yumurta
1 saat sonra 100 gr yulaf
Üstüne keten tohumu ve yarım ölçek protein
En sonu yeşil cayla karıştırdım

çok iyi aziz..

adrion77, kepeklı ekmek yogurt ne ya? esmer pirinç, esmer makarna, kepekli makarna ye.tavuk ye et ye yumurta ye sebze ye meyve ye.. yogurt ye tarcınlı..kuruyemıs ye..harcadıgın calorı bul -500 altı al 1100 calori ile vucut ilerlemez.

Back
Yukarı