Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

Yanlış düşünüyorsun yağdan sonra vucut kas yıkmışsa olacak ve coddı sekılde kas kaybı yasarsın karboyu azaltabilirsin yenemek olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yaglardan once kaslara by by dersin, vucut ac kalinca hayatta kalma icgudusuyle sandiginin aksine yag depolarina kilit vurur,hos yag bile yaksan normal beslenmene dondugunn gibi tekrar ayni riski yasamamak adina yag depolayarak onlem alir,kisaca bizden daha akilli vucudun isletim sistemi

adrıon yag deıl kas yaakrsın kasın ıcındekı yagda gıder.yanı kıt kasaba et al arasında yag olur o yag gıder.. o hatalara bzıde bulastık aman.. ayrıca yag bıle depoalrsın.

aziz acımam yerım kasda inşaa ediyorm. :)

ve bugun yanı demın ıdmanda sırt biceps trapez çalısıyordum egoma yenık dusup gıttım calıstım bılegımı catlattım parmaklarda skntı yok dırsegın al alt kısmınddakı kemık barbell curlsda çatladı cok hafıff. .

1.Öğün: 80 gr sim siyah tam tahıllı kepekli ekmek, 250 gr elma, 4 yumurta beyazı yarım sarısı omlet, salata, 25 gr zeytin.

2.Öğün: sekersiz, kremasız kahve.

Antrenman: Crossfit - Focus T25.

3.Öğün: Yeşil Çay, Salata, 200 gr tavuk göğüs eti, 250 gr makarna.

4.Öğün: 400 gr makarna, salata, 80 gr tavuk.
Antrenman: Sırt, Trapez (arka omuz, sırtla birleşen kısım), Biceps.

Antrenman Sonrası: BCAa, L-Glutamin, Gabaa, Claa.

5.Öğün: 200 gr tarçınlı ustune 8 gr yer fıstıgı karıstırdım, salata, 130 gr tavuk göğüs.

Çevrem de günde sadece 1 öğün yiyip 1.5 - 2 ay sonra çok güzel zayıflayan güzel bir görünüme sahip olan insanlar var yağ kalmamış resmen vücudunda sarkma fln kesinlikle yok bu nasıl oluyor peki sizce? Bu arada verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Belki biraz başınızı ağrıtacağım ama bu konu hakkında çok sorular dönüyor kafamda

Genetikler alakalı olabilir ama bir sporcu olarak böle düşünmemelisin senin için ilk basta kasların koruyupta yag yakmak olmalı ama bakış acısı ben bunu riske etmezsin yerinde olsam yapmak zordur yıkmak kolay

bende oyle beslenıyorum genelde haftanın 4-5 gunu 6-7 saat ıcınde yerım kalan saatlerde uyku ile birlikte aç kalırım. vucut insülin almadığı için growht hormonu yüksek olur ve vücut çok fazla yağ yaktığı için testesteron hormonuda yüksek oluyor.. gayet iyi ama çok iyi beslenmek gerekiyr.[DOUBLEPOST=1397599279][/DOUBLEPOST]teşekkür ederim kardeşim, off du aslında cardiouydu tek sabah yaptım enerjı coktu gıdıp ant yapayım dedim bileğim cok agırıyor böyle olmucak uyumam lazım, ağrı aşağı değilde yukarı vuruyor nedense.

Ben bu işlerden hiçbir şey anlamış değilim. İnternette bir sürü araştırma yaptım kimisi sadece 2 öğün ye diyor, kimisi 3 ana 3 ara öğün, kimisi az az sık sık ye diyor, başka birisi de sık yerseniz sürekli insülin salgılanır yağ yakamaz kilo veremezsiniz diyor. İnsan durduğu yerden yağ yakar diyen de var, yağ yakmak için nabzını belirli bir aralığa getirmen lazım diyen de var. Benim çevremde ağırlık çalışıp protein ağırlıklı beslenen kocaman omuzları bicepsleri olan fakat kocaman göbeği de olan kişiler var. Mesela ben şunu da anlamış değilim; örneğin bazal metabolizmamız 2000 kalori yakıyor diyelim. o zaman zayıflamak isteyen bir kişi niçin 2000 kalori yiyip 500 kalori harcanan bir spor yapıyor ki? Hiç spor yapmadan günlük 1500 kalori alsın olmaz mı?

Arkadaşlar ben bugünden itibaren başlıyorum 1 hafta boyunca sadece su içeceğim. Spor da yapmayacağım. Sırf kaslarım yıkıma uğramasın diye whey proteini içecektim gün içerisinde ondan da vazgeçtim. Sonuç olarak 1 hafta boyunca ağzıma sudan başka bir şey sürmeyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum.

Yani haklısın bir şey diyemiyorum boş konuştuğumun da farkındayım fakat göbek sorunumu büyük bir takıntı haline getirmiş durumdayım ne yapıcağımı da bilmiyorum

Sabah 1 ölçek whey
5 yumurta
25 gr zeytin
40 gr buğday ekmek
Ara öğün
100 gr yulaf
Keten tohumu 10 gr
50 gr gainer

Bu arkadas hatasını anlıyacak
Öğlen 300 gr kepekler makarna
150 gr tavuk
200 gr yoğurt

birader eskı konularıma bak saçma sapan seyelr bende yaparıdm budnan 1-2 sene oncesıne kadar.ınan bana matebolızman afedersın kafayı yer, ölürsün, vucut her yedııgnı depolar, beyın fonksıyonları ölür.eınstein bi sınav yaparmıs kağıtları dağıtır ve ogrencısıne derki hocam sorular aynı, cevaplar farklı.. bu is bilime dayalidir, ben sahsen 1.5 hafta oldu bugun baktım 1 kilo almışım ve dıyetısyene gıttım 2 kılo kas alıp 1 kılo yag yakmısım..duzenlı beslen daha hızlı yakarsın... sık sık yemek nası yedıgıne baglıdır yaglı yersen normalde, karb cok alırsan evet kalorı açıgı evrmezsen yaglandıırır ozellıklede ciğerini.. madem aç kalmak ıstıyorsun paleo diyeti yap. :) bende o sekıdle beslenıyorm, kucuklugumde nasıl besleniyorsam öyleyim.

Bugün hastanede işlerim vardı ve doktor odasında tartıldım 78 kiloydum yuh dedim aha kas geldi kesin dedim cunki aynada yağ yaktıgım ve kollarımın sırtımın irileştiğinin gördüm.sonra diyetisyene gittim ve geçen hafta çok ama çok az kas alırken, bu hafta yağ oranım %14,1 den %13,0 a düşmüş.Nasıl olur dedim, kasın içindeki suyumu aldım dedım evet dedi.. işte fark bu bol karb alıyorum hem kas inşaa ediyorum hemde hızlı yag yakıyorum.. :) ve bol yiyorum. :D toplamda 150-200 gr kaliteli kas almışımdır, kalanı ise kası dolduran su. :) çok ama çok mutluyum aynen böyle devam edeceğim karbonhitratı kesmeyeceğim.buarada karbonhitrattan kalori açığı verdiyseniz pek çekinmeyin derim, karbonhitrat şudur; KarbonHidrat. Karbon= KArbon atomundan gelir, Hitrat=Su demektir.Bu ikis ibirleştiği an bomba gibi olur insülin tetikler, önemli olan ordan hitratı 'ı yani suyu alabilmek. :)

3 saat önce uyandım 7-8 saat uyudum derin oh miss telefon çaldı uyandım 3-4 saattır hastanedeyım enrdeyse yenı geldım ve yaklaşık 2-3 saattır sureklı yuruyorum baya terledim.

1.Öğün: Kahvaltıdan 20 dk once muz, 110 gr kepekli ekmek, siyah tam tahıllı ekmek karışımı.6 Beyaz, 1 tam yumurtalı omlet, kimyonlu birazda üstüne tuz, 33 gr beyaz peynir, 40 gr zeytin. :)

Bende cekinmıyorum bu ara idman günümde 2500 kadar alıyorum bugüne karbonhidrat 320 gr. Protein 193 gr kalori ise 2420 civarı off günümdede

çok iyi dostum, kas dinlenirken gelişir unutma. :) beraber aynı anda bı bofe after koyarız artık. :) bu arada kepekli makarna çok güzel demi. :) yogurtla bıde of off :) bu arada kanki kaloriyi aksam yatmadan 3-4 saat onceye kdr tamamlayabiliceksense 4 saatte bır ye bende ole arao gun koyma gene norma yemeğini ye ama küçük porsiyon ye.. bol da su iç, her ogu narası proteın shakenden 2 tane gotur ıcını su ıle doldur proteın ile değil. :D

Büyük tasın içine koyuyorum makarnayı yavaş yavaş götürüyorum aksam kalorı azaltıcm 100 gr makarna 150 gr tavuk yıyıcem en geç 8 kadar 10 vademi çakıp 11 yatışa geçerim fotoyu ayarlarız

Back
Yukarı