Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

e sayenizde be abi. :) gidişat çok ama çok iyi tardım halam gillerde kaldı onu alsam gramı gramına besleneceğim. :) sende nasıl gidiyor abi, gözükmüyorsun?

Gerçekten çok şanssızım, mutfakta akşam için ayırdığım 300-250 gram civarı tavuk göğsümü camı açık gören fırsatçı kedi yedi. :(

1.Öğün: Türk kahvesi, 5 Yumurta Beyazı, marul, yeşil uzun soğan, 100 gr kepekli makarna.

2.Öğün: 150 gr kepekli makarna, 200 gr tavuk göğüs eti, 4/1 haşlanmış patates.

3.Öğün: 100 gr tavuk göğüs eti, 40 gr yer fıstığı, türk kahvesi.

4.Öğün: 250 gr tavuk göğüs eti, 3-4 kaşık sebze yemeği (bol patlıcanlı), 150 gr kepekli makarna.

Beyler off günlerde karbo alımı kg basına nasıl olmalıdır def ve bulk dıye ayırsanız bilgili arkadaslar yorum yaparsa sevinirim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dostum kas dınlenırken gelişir, ben aynı azaltıyorum bazende bugunkı gıbı azaltıyorum karbonhitratı.. antrenman gununde harcadıgın cal-500 yerıne 400 almak mantıklı veya 300 hatta + lara cıkmakta iyi..bulk u ıse abartma, cogu kısı ole bi bulk yapıyor kı sıx pack kayboluyor dıo kas kazanıyorum su tutuyor vucut halbukı yag depoluyor..sıx pack kaybetmeden bulk yapılmalı..

Dostum ben şöle sölim daha mantıklı olur haftanın 3 gunü ağırlık yapıyorum 1 gün 30 dakika hafif tempo yürüyorum yürüdüğüm gün karbo 2 gr alyrm kg basına diğer off günlerde ise 1 gr on günlerde ise kg basına 4 bazen 5 6 ya kadar yolu var off günlerde karboyu neden kestiğimi anlamışındır umarım anlamadıysam acarım onuda

öyle yapmak yerine; %60-70 Protein, %15-20-10 Karbonhitrat, %10 da yağ al her öğün toplamda gün boyuda böyle olmalı, uygula kalorine göre ve farkı bul, ne kadar protein alacağını bulmak istiyorsanda yağsız kas kütlesni 2,75 ile çarpacaksın Aziz kardeşim.Veya şöyle; %50 Protein, %35 karbonhitrat, %10-15 yağ.

Sen günlük 2166 kalori yakıyorsun abi, yağ yakmak için 1733 kalorinin altına inme.. kilo (yağsız kas) almak içinde ki eğer İsulin Hassasiyetin yoksa 2500 calori alman gerekiyor. Fittingo . com dan kalorini yediklerini yazarak öğrenebilirsin..İdman günü kalorinin 1800-1900 a da çıkarabilirsin, Bol Şans. :)

e sayenizde be abi. :) gidişat çok ama çok iyi tardım halam gillerde kaldı onu alsam gramı gramına besleneceğim. :) sende nasıl gidiyor abi, gözükmüyorsun?

Bu sene diyeti pas geciyorum,yilbasina kadar bulk da kalmaya karar verdim hedefim 105-110 kiloyu bulmak.yeni yilin ilk gününden itibaren 6 aylik yeni bir diyet ve antreman programina girip define olmayi düsünüyorum.haftada 6 antreman yapip bol bol besiye cekiliyorum.

Aldığım kalori 1900 harcadığım 2200 müş hacim için 2500 al diyosun yag yakımı içinde 1900 doğrumu anladım

Bu sene diyeti pas geciyorum,yilbasina kadar bulk da kalmaya karar verdim hedefim 105-110 kiloyu bulmak.yeni yilin ilk gününden itibaren 6 aylik yeni bir diyet ve antreman programina girip define olmayi düsünüyorum.haftada 6 antreman yapip bol bol besiye cekiliyorum.

Abi sana bulk yakışır, benim hazirran, temmuz gibi futbol seçmelerim var ve mayısta Hollanda'ya gideceğim.o yüzden yağ bırakmam istemiyorum. :)[DOUBLEPOST=1397207481][/DOUBLEPOST]
Aldığım kalori 1900 harcadığım 2200 müş hacim için 2500 al diyosun yag yakımı içinde 1900 doğrumu anladım

Antrenman günü 1900 calori alıyorsun, dinlenme günü ise 1700-1800 calori alıorsun, antrenman günü karbonhitratı bol, dınlenme günü o aldıgın karbonhitratın 4/3'ü alıyorsun ve bu komplex karbonhitrat bol lifli karbonhitrat olsun.Fasulye, bulgur, esmer pirinç, kepekli makarna, patates, mercimek çorbası, sebzeler vs.

Bulkta minimum yağarız sekilde amaçlı kalorı 2500 kadar çıksam Antrman günü off tada1900 çokmu yaglanırım acaba

hayır bı mıktar yağ yakarsın.. ama dedıgım gıbı ant sonrası basıt seker al proteınını al o zaten yeter..ve her ogun (aksam hariç) oranlar şöyle yap ozaman; %50 protein %30 karb, %10 yağ.

olabilir.. ama her proteın tukettıgınde 4-5 gr yağ tüket.. balık yapı kapsulu veya 2-3 fıstık, fındık, badem, ceviz, kaju favorim cevizdir, tüketebilirsiniz...

Back
Yukarı