Yine yaz geliyor salonlar doldu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan B3RkOvi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her yaşın bir güzelliği vardır.önemli olan o gözle görebilmek.
 
Benim gittiğim salon yaz-kış boş oluo genelde. Hele sınav zaman gelsin(salon okulda) in cin top oynar salonda, ben de onlarla birlikte vucut çalışırım. Aletler bana kalır 8)
 
Bende belediyenin salonundayım!
her aletten 1 tane var ama saatli olduğu için maximum 15 -20 kişi oluyouz bosy çalışan 7-8 kişi gerisi yaşlı amcalar devamlı bisiklet ve koşu bandındalar!
bizimde koşu bantları bu yüzden dolu sadece dün koşabildim ilk defa!
bide koşu bandına 10 dk dan fazla kullanmayın diye yazı koymuş belediye çok güldüm!
Adamlar çok bilimsel canım :P
Hoca zaten ortalıkta yok araki bulasın bulsanda benden az şey biliodur kesin!
boş boş öle takılıyorum haftada 3 gün 1 gün fazla olsun diye normal salona geçip kalablığı çekmeye değmez gibi , aletlerde yeni!
ağırlık problemi var yani ilerde olabilir 20 lik ağırlık 2 tane var :9
120 bascak biri 10 luklar +1 20 likle diz babam dizmesi lazım!
o kardiyo çalışan admalarrda bazen gelio öle sala pati çalışıolar bi biceps bi omuz bi göüs allah ne verdiyse hesabı!
hele bi tanesi bench yapcak bilmio barı almış yerinden 10 cm kaldırıyo indirio !
yanlış yapıyosun doğrusu nu söyledim peki hocam dedi bana:)))
 
salonda barbell curl lu fly acış sehbasında yaparım boş olmadıgı için bench sehbasında yaparken elemanın biri geldi müsade edermisin agır kilo giricem falan bende dedim sanırım 120 130 falan benc yapacak arkamı döndüm 60 kioo bench yapıyor epey agır giriyormuş
 
testesterone dedi:
salonda barbell curl lu fly acış sehbasında yaparım boş olmadıgı için bench sehbasında yaparken elemanın biri geldi müsade edermisin agır kilo giricem falan bende dedim sanırım 120 130 falan benc yapacak arkamı döndüm 60 kioo bench yapıyor epey agır giriyormuş

Kendine göre ağırdır testo :D
 
Valla ben de bizim salonu yetersiz buluyodum anlatınlara göre bizim salon GOLD GYM falanmış. Açıkçası salonun kalabalık olması beni hiç ilgilendirmiyo. Salon yeter ki kalabalık olsun iş yapsın da üle daha önceki salonumda olduğu gibi iflas edip kapanmasın. Salonun kalabalık olması aslında insanın daha iyi çalışmasını sağlıyo. Öte yandan aletlerin doluluğu zaman zaman benim de sinirimi bozmuyo diil ancak insanların çalışma hevesleri beni daha çok mutlu ediyo ve onlar yeter ki gelsinlerde ben sıra bekliyim...
 
Saat 9-10'da antremana gittiğim için şu aralar sıkıntım yok ama bilirim bu durumu. Barbell curl'un başına dikilip senden sıra alamayınca gidip bacak çalışan cahil cühela sürüsüne az bozmadık kafamızı. Artık iş çıkacak gibi görünmeyen adamları takmıyorum. Hevesli ama cahillere yardım ederim de böyle kafasında sopa kırıla kırıla zorla gelmiş gibi davrananlarla işim olmaz.
 
15 Mart - 20 Nisan Arasi Cook kalabalikti salonda bir suru yeni tipler geldi.Antremanlari hep 8-9 set biceps calisip(arada lat pull down falan) cikiyolardi simdi son 15 gundur o elemanlar yok herhalde 2 haftada bicepsler buyumeyince biraktilar..
 
Dün hayatımda gördüğüm en büyük kalabalığı gördüm ve nefret ettim.
Gerçekten çok kötü birşeymiş bunu dün yaşadım.
Neredeyse tüm aletlerin başında 2-3 kişi sıradaydı :)
Kanat + Triceps girecektim.
Bacak + Triceps girdim. Malum bacak çalışan yok denecek kadar az :D
 
Demek ki bütün salonlarda durum aynıymış. Ben de şu anda çalıştığım salonda hiç mutlu değilim ama çevrede daha iyisi de yok. Mecbur takılıyoruz.Salonun sözde hocaları da dahil sporcu ruhu taşıyan insan o kadar az ki. Nerede Ankara Dolunay GYM.Kıymetini bilmemişiz valla.Şu anda İzmir'de yaşıyorum.Karşıyaka' da salon tavsiye edebilcek var mı?
 
yaz öncesi salonlar hep dert.kalabalık olmasını anladık da bi de salon kültürü olması lazım.yani adam başlıyo lata set aralarında da otur babam otur.en güzeli asgari 6 aylık kayıt sistemi olan salonlarda çalışmak.gerçi henüz öyle bi salonda çalışma imkanım olmadı ama kıyıcam paraya.
 
Atatürk'ün dediği gibi geldikleri gibi gidecekler :D Bi yazda vücut yapmayı hayalleyen arkadaşların sonu budur ;)
 
Yazın gelmesiyle salonlara bir sürü gereksiz tipin gelmesi bir oluyor.zaten sıcaklarda antrenman yapmak zorken etrafta gezinen, çalışma alanını daraltan, üstüne üstlük büyük ağırlıklarla çalışırken çarpan ,takılan bir sürü zevat var.örn: bench preste kendisinin +kız arkadaşının kilosunu üst üste koyup bastığım bir esnada bara çarpan yazlık helva kıvamındaki üyeler ve kız arkadaşları.
 
-Bi tane apaçi geçmiş 9 set bench'e giriyor.Hepsi yeni başlamış birbirlerine güç gösterisi yapmaya çalışıyorlar. Bağıra bağıra 70 kg yi basmaya çalışıyor :) Arkadaşlarıda ona takdir eden gözlerle bakıyor. Set bittikten sonra aynaya bicepsini sıkarak bakıyor :)

-Sadece biceps için gelenler...

-Bench sehpasında sopa çevirenler.Bu apaçi-moruk karışımı grup yüzünden yaklaşık 10 dk bench yapmak için bekledim :@ En sonunda gidip "başka yerde çevirinde şu sopayı biz de antrenman yapalım" dedim de gittiler yoksa sabaha kadar çevirceklerdi galiba.

-Seti bitince makinanın başında bekleyip senin hareketi yapmanı engelleyenler..

-Yanına gelip "plaj vücudu nasıl yapılır?" diye soranlar...

Sinir harbi yapmaya mı spor yapmaya mı gidiyorum bu aralar belli değil.
 
Tatile gitmeden 3 ay önce salonlara akın edenlere acıyorum : ) Vücut geliştirme yapmacıklık üzerine kurulu değildir. Bir yaşam tarzıdır.
 
Back
Yukarı